Foto av The Manhattan Club
Foto av The Manhattan Club
Foto av The Manhattan Club
Foto av The Manhattan Club
Foto av The Manhattan Club

Adress: 200 W. 56th St., New York, NY, 10019, USA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.manhattanclub.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på The Manhattan Club


Den omistebara New York-stilen genomträder varje tum i The Manhattan Club. För gäster som är törstig att uppleva de finare sakerna i livet i storstaden, finns det ingen bättre adress i New York, USA än detta glamorösa, fyrastjärniga all-suite hotel. De femti rummen här är lyxiga. Alla har en elegant bostadsdesign och modern stil som skapar sofistikerade tidsdelning Utrymmen med en avkopplande atmosfär. Underbara utsikt över staden erbjuds av alla, liksom unika möbler och högkvalitativa bekvämligheter, inklusive plyschväv, madrasser i madrasser, madrasser med silke, sängar med queen size-säng, soffor i full storlek och stora sittplatser, marmorbad, gratis Wi- Fi, plattskärms-TV, luftkonditionering och pentry.

Manhattan Club-faciliteterna

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), Matta (Alla Enheter), Diskmaskin (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Konferensfaciliteter, Handikappanpassat, Hiss,
Närliggande faciliteter
Biluthyrning (i närheten), Båtliv (närliggande), Livsmedelsaffär (i närheten), Tvättservice (I närheten), Live underhållning (I närheten), Medicinsk utrustning, I närheten, Butiker i närheten, Snackbar ,
Flygplats
John F. Kennedy International - (12 miles - 19 km)
Checka in ut
(Veckor) fredag, lördag

Köper Manhattan Club timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Manhattan Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med The Manhattan Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på The Manhattan Club

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja The Manhattan Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med The Manhattan Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare med The Manhattan Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.