Köper Timeshare i Spanien

Malaga SpanienEn populär plats bland brittiska turister som erbjuder varmt väder, sandstränder och ett brett utbud av semesterorter, det borde inte vara någon överraskning att Rese och fritid Har ett brett utbud av tidsdelning Som erbjuds i Spanien längs kusten och på ön platser i denna ständigt populära semester hotspot. Detta inkluderar populära platser som Marbella, Alicante, tenerife och Gran Canaria På Kanarieöarna.

Timeshare i Spanien gör det till ett ständigt populärt val med ett eklektiskt utbud att välja mellan om du letar efter den perfekta golfresorten eller bara någonstans att ligga vid en pool eller strand. Timeshareresorter som finns i Spanien inkluderar ofta bekvämligheter som poolbarer, spa och bubbelpooler. Gäst kommer också ofta att hitta massor av bekvämligheter i närheten, inklusive vattensporter, dykning och gott om ställen att gå och handla. Som förväntas från ett sådant populärt semestermål.

Att köpa timeshare i Spanien kan betraktas som en investering i din tid på semester eller utomlands. Oavsett om du vill köpa timeshare i Spanien för användning som semesterhus eller på affärsresor, hittar du ett brett utbud av lyxhotell och orter att välja bland som: -

Timeshare Hotell och Resorts i Spanien

Klicka här för att se fler timeshare-orter i Spanien.

tenerife

Club La Costa på Paradise Club, TeneriffaHittade på Kanarieöarna, anses Teneriffa som en av Spaniens viktigaste turistmål. Teneriffa finns utanför västra Afrika och är hem för Mount Teide, en av världens största vulkaner. Ön Teneriffa är känd för sin pre-lent karneval, blandning av ljusa och mörka sandstränder och exklusiva orter.

Några av de många aktiviteter som finns på Teneriffa till tidsdelning Ägarna inkluderar ett brett utbud av vatten parker, spa, kryssningar och dykning. Andra aktiviteter inkluderar live performance, Loro Parque offentliga akvarium, konstgallerier, museer och mycket mer.

Medan sightseeing på Teneriffa kommer besökare att hitta ett brett utbud av möjligheter att välja mellan, till exempel att besöka Teide National Park, en av Spaniens största nationalparker, den pittoreska byn Masca, val och delfiner som spottar mellan Teneriffa och La Gomera, besöka klipporna i Los Gigantes och pyramiderna i Güímar bland andra sevärdheter.

Klicka här för att se timeshares till salu på Teneriffa.

Lanzarote

Lanzarote SpanienDenna ö har en skarp skönhet. Den vulkaniska moonscape är mest levande i öns centrum, medan i norr finns en mild grönhet. Söder är hem till de bästa stränderna, medan hela ön Cesar Manrique visar hur man kan arbeta med naturen med extraordinära resultat.

Den östligaste ön på Kanarieöarna, Lanzarote ligger mindre än 80 mil utanför Afrika, vilket gör den till det ultimata året runt semestermål. Vulkanutbrott som ägde rum så nyligen som artonhundratalet och nittonde århundradet har resulterat i ett berömt "lunar" landskap som är spektakulärt att se.

Förutom dessa vulkaniska underverk finns det många vita sandstränder för semesterfirare att njuta av, inklusive Playa Blanca och Caleton Blanco. Många vattensportaktiviteter finns i olika delar av ön, såsom surfbräda och vindsurfing, tillsammans med katamaranutflykter för dem som vill ha ett mer avslappnat tillvägagångssätt. En annan populär attraktion är Timanfaya Mountain, där du kan se att vatten hälls i marken och kommer rakt tillbaka som ånga. Aktiviteter som är lämpliga för hela familjen inkluderar en djurpark i Guinate, marknaden i Teguise och restauranger i hela orten Puerto del Carmen.

Tillgång till ön är lätt med direktflyg från många platser. Timeshare resorts är rikliga, och med lokala restriktioner som förbjuder byggandet av höghus och reklamskyltar reklam, oftare än du kommer att garanteras fantastisk utsikt över soluppgångar, solnedgångar och det mousserande vattnet i Atlanten.

Klicka här för att se timeshares till salu i Lanzarote.

Gran Canaria

Playa de Amadores Mogan Gran CanariaEn populär destination bland tidsdelning ägare. Spaniens Gran Canaria är känt för sina vita sandstränder som sträcker sig längs södra kusten. En av de mest framstående orterna som säljer timeshare på Gran Canaria är Anfi Group med fyra orter att välja mellan. Det finns något för alla med från PGA standard golfbana som finns på Anfi Tauro till sandstränderna och poolerna i Anfi Beach Club.

Gran Canaria, Spanien erbjuder något för alla med en rad vattenparker och stränder i Puerto Rico som gör det till en populär hotspot bland familjer. Mogans ganska fiskebyar är populära bland sevärdheter. Utbudet av barer och restauranger i Playa del Ingles gör det till ett populärt semestermål för HBT-besökare.

Spaniens huvudstad på Gran Canaria har Los Palmas också mycket att erbjuda turister med kulturella attraktioner som erbjuds, inklusive en musikfestival, teater, dansföreställningar, internationell filmfestival och festivalen "City Fiestas de San Juan" som firar stadens grundläggning i juni. Andra aktiviteter finns bland annat stadens olika barer och nattklubbar, särskilt i och runt hamnen i Santa Catalina. Staden har också en rad parker, torg, förorts sevärdheter och en rad stränder som erbjuds.

Klicka här för att se timeshares till salu på Gran Canaria.

Ibiza

Utsikt över IbizaBeläget på Balearerna och känt som "universums klubbhuvudstad" är det säkert att säga att Ibiza har gjort ett namn för sig själv. Oavsett om gästerna bor här önskar du att spela en plats för golf eller festa på natten Ibiza har allt. Timeshare till salu Här kommer i en rad orter över ön från Sant Antoni de Portmany väster om ön, känd som en festplats till tystare platser som San Antonio i norr.

En annan populär plats inkluderar Ibiza Town som finns på sydöstkusten. Gäster som besöker staden kan göra det mesta av det gamla kvarteret med utsikt över Dalt Vila, en medeltida citadell med utsikt över staden från kullen. Alternativt kan gästerna få ut det mesta av stadens restauranger och barer i det nya kvartalet, eller till och med njuta av shopping.

Medan du bor i Ibiza kan gästerna även få ut det mesta av karnevalfestivaler, vandringsleder, dyka eller besöka världsarvslivet Dalt Vila samtidigt som du bor på populäraste orter till en bråkdel av priset.

Klicka här för att se timeshares till salu i Ibiza.

Att köpa en återförsäljning i Timeshare i Spanien är enkelt, säkert och säkert

Travel & Leisure Group följer strikt både lagstiftningen i Storbritannien och den europeiska regeringen som täcker försäljning av återförsäljningstidsdelning och vi är sedan länge medlemmar i RDO (Resort Development Organization) Och ARDA (American Resort Development Association) För din sinnesfrid.

Med priser från £ 995 har det aldrig varit en bättre tid att köpa en fastighet i Spanien och uppleva den lyx som timeshare har att erbjuda. Klicka här För mer information om att köpa timeshare.

 

För mer information om köp av timeshare i Spanien,

Ring nu 0800 071 4674

Eller använd vår Köpa Tidshare Förfrågan Form.

 

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.
Detta fält är för validering och bör lämnas oförändrad.

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.
Detta fält är för validering och bör lämnas oförändrad.

Säljer Timeshare i Spanien

Har du någonsin frågat dig själv "Hur säljer jag min timeshare i Spanien?", Hittar du det inte kunde bli enklare. Travel and Leisure Group har sålt timeshare i Spanien i många år och har byggt ett nätt rykte inom branschen.

Det finns många som vill köpa timeshare i Spanien och deras första stopp kommer att vara en ansedd timeshare-mäklare som oss själva.

Om du för närvarande äger en timeshare i Spanien och överväger att sälja den, gör sedan Travel & leisure Group till ditt första och sista samtal. Vi kan registrera din timeshare på våra böcker helt gratis. För mer information om att sälja din timeshare, Klicka här.

 

För mer information om försäljning av timeshare i Spanien,

Ring nu 0800 071 1372

Eller använd vår Gratis värderingsformulär.

 

Hyr timeshare i Spanien

Många tycker att hyra en timeshare i Spanien är ett bra alternativ innan du köper en timeshare där. Att välja att hyra en timeshare ger människor möjlighet att inspektera en egendom som de kan överväga att köpa in. Du kommer att hitta många av våra kunder som vill sälja sin timeshare i Spanien också att välja att hyra ut. Vi har många ägare som väljer att hyra sin timeshare eftersom de inte kan använda den men vill behålla det som en investering. För mer information om timeshare-uthyrning Klicka här.

För mer information om hyra timeshare i Spanien,

Ring nu 0800 071 4674

Eller använd vår Hyr timeshareförfrågningsformulär.

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.
Detta fält är för validering och bör lämnas oförändrad.

 

Relaterade artiklar

Dream Vacation Club, Spanien

09/10/2023

Dream Vacation Club, Spanien

09/10/2023

Semester i Onagrup, Spanien

17/05/2022

MARBS! Semester som en kändis

19/09/2019

Marbella har alltid varit en beryktad hotspot för kändisar och en flykt för många briter. Med miljoner besökare varje år, vad är attraktionen och varför kommer människor att komma.


Ibiza Spotlight, Balearerna, Spanien

14/08/2019

Lora Bocking, vår ledande försäljningskonsult, tillbringade nyligen en tjejferie på den vackra vita ön Ibiza. Det finns många timeshare resorts tillgängliga på ön. Här är hon.


Ibiza Spotlight, Balearerna, Spanien

14/08/2019

Lora Bocking, vår ledande försäljningskonsult, tillbringade nyligen en tjejferie på den vackra vita ön Ibiza. Det finns många timeshare resorts tillgängliga på ön. Här är hon.


Ibiza Spotlight, Balearerna, Spanien

26/07/2018

Lora Bocking, vår ledande försäljningskonsult, tillbringade nyligen en tjejferie på den vackra vita ön Ibiza. Det finns många timeshare resorts tillgängliga på ön. Här är hon.


Ibiza Spotlight, Balearerna, Spanien

25/07/2018

Lora Bocking, vår ledande försäljningskonsult, tillbringade nyligen en tjejferie på den vackra vita ön Ibiza. Det finns många timeshare resorts tillgängliga på ön. Här är hon.


Ibiza Spotlight, Balearerna, Spanien

25/07/2018

Lora Bocking, vår senior försäljningskonsult som nyligen tillbringade en tjejsemester på den vackra vita ön Ibiza. Det finns många timeshare-resorter tillgängliga på ön. Här är.


Ibiza Spotlight, Balearerna, Spanien

25/07/2018

Lora, vår seniora försäljningskonsult som nyligen tillbringade en tjejsemester på den vackra vita ön Ibiza. Det finns många timeshare-resorter tillgängliga på ön. Här är henne.


Ibiza Spotlight, Balearerna, Spanien

25/07/2018

Lora, vår seniora försäljningskonsult som nyligen tillbringade en tjejsemester på den vackra vita ön Ibiza. Det finns många timeshare-resorter tillgängliga på ön. Här är henne.


Ibiza Spotlight, Balearerna, Spanien

25/07/2018

Lora, vår seniora försäljningskonsult som nyligen tillbringade en tjejsemester på den vackra vita ön Ibiza. Det finns många timeshare-resorter tillgängliga på ön. Här är henne.


Föregående sida | Nästa sida