Foto av Marriotts 47 Park Street
Foto av Marriotts 47 Park Street
Foto av Marriotts 47 Park Street
Foto av Marriotts 47 Park Street
Foto av Marriotts 47 Park Street

Adress: 47 Park Street, Mayfair, London, W1K 7EB, England
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.47parkstreet.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Marriott's 47 Park Street


Om det du letar efter i Fraktionerat ägande är överdådiga omgivningar och oförglömliga upplevelser varje år vi vid Rese och fritid är stolta över att kunna erbjuda dig definitionen av lyx i Marriott på 47 Park Street. Beläget i Mayfair, hjärtat av London, kommer du att känna att du är hemma på semester i dessa unika stora bostäder, med alla bekvämligheter du kan begära - inklusive rumsservice från 24-timmen, gratis WiFi, daglig städning och concierge - och ett team av personal som alltid går utöver.

Hotellet är vackert underhållet i ett lugnt bostadsområde, så du får garanterad en fantastisk natts sömn. Marriott på 47 Park Street är idealiskt beläget som en bas för ditt besök i staden. Topp UK Turistattraktioner ligger bara en kort bit bort - hotellet ligger bara ett stenkast från Hyde Park, nära Marble Arch tunnelbanestation och gångavstånd till Oxford Street för dem som älskar att shoppa på semester. För rymliga sviter, oklanderlig service och mer än bara en touch av elegans, tidsdelning Blir inte bättre än detta.

Säsong information Vecka nummer (er)
Flytande Hela året Check In

Marriotts 47 Park Street Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Satellit-TV i vardagsrum och sovrum
Två gånger daglig städservice
Kök / kokvrå
Personlig säker
Förvaring av personliga föremål mellan besök
Gratis Wi-Fi
50% koncession på telefonavgifter
Underhåll av byggnader och bekvämligheter
Verktyg (el, gas, vatten)

Resort faciliteter
Betjänad service
24-timmars concierge
24-timmars frontkontor
24-timmars Rumsservice
Gratis Packing / Packing Services
Gratis skopolering på natten
In-house blomsterhandlare
Personlig inköpstjänst
Barnpassning
Health Club medlemskap
Betjänad parkering till dedikerade Marriott parkeringsplatser och limousine
Livsmedelsbutik
Företagstjänster
Uppehåll av gemensamma utrymmen
Årlig revision
Närliggande faciliteter
Svarta hytter finns på gatunivå och tunnelbanestationen London Bridge ligger inom 8 minuters gångavstånd. Lokala sevärdheter inkluderar Buckingham Palace, London Eye och Westminster Abbey. Lokala parker inkluderar Kensington Gardens och Hyde Park. Ytterligare aktiviteter inkluderar West End-teatrar, biografer och Mayfairs breda utbud av butiker, barer och pubar.
Flygplats
London Heathrow / Gatwick / City
Checka in ut
Olika - Fraktionella

Köper Marriotts 47 Park Street timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Marriotts 47 Park Street innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Marriotts 47 Park Street varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Marriotts 47 Park Street

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Marriotts 47 Park Street fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Marriotts 47 Park Street.

Någon som tittar på Sälja timeshare Använda Marriotts 47 Park Street kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.