Foto av Slaley Hall International Hotel Resort och Spa
Foto av Slaley Hall International Hotel Resort och Spa
Foto av Slaley Hall International Hotel Resort och Spa
Foto av Slaley Hall International Hotel Resort och Spa
Foto av Slaley Hall International Hotel Resort och Spa

Adress: Slaley Hall, Slaley, Hexham, Northumberland, NE47 0BY, England
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.qhotels.co.uk/luxury-lodges/

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på QLodges Resort Ownership - Slaley Hall


Slaley Hall Estate finns på 1000 hektar av nordumbriska hedarskogen i en avskild skogsröjning som befinner sig ungefär en halvtimme bort från Newcastle City, England. Denna lyxiga golfanläggning besitter en edwardian herrgård och ett urval av oklanderligt inredda stugor till deras tidsdelning Ägare med underbar skogsutsikt över jaktbanan mot skogen.

Rese och fritid Tro logerna tillgängliga som tidsdelning Boende på Slaley Hall erbjuder en rymlig, varm och modern inredning. Stugorna består av två till fyra sovrumslägenheter med separat vardagsrum och matsal och större stugor med plats för upp till åtta personer. Faciliteter som finns på logerna inkluderar luftkonditionerade rum, fullt utrustat kök, ljudsystem, telefon, tv och dvd-spelare och tvättmaskin torktumlare.

Faciliteterna på denna lyxiga semesterorten inkluderar två golfbanor, inomhuspool, bastu, skönhetssalong, ångbastu och jacuzzi. Vidare finns det ett utbud av Äventyrsaktiviteter Tillgänglig på Slaley Hall från £ 20.00 inklusive off road körning, fyrhjuling, bågskytte, lera duva skytte och mountainbike. Anläggningen har också tre restauranger som serverar färska, lokala råvaror med ett brett utbud av öl och viner.

Köper Slaley Hall International Hotel Resort och Spa timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Slaley Hall International Hotel Resort och Spa innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Slaley Hall International Hotel Resort och Spa varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Slaley Hall International Hotel Resort och Spa

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Slaley Hall International Hotel Resort och Spa. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på de bästa kanalerna plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med Slaley Hall International Hotel Resort och Spa.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Slaley Hall International Hotel Resort och Spa kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.