Foto av Club Casablanca
Foto av Club Casablanca
Foto av Club Casablanca
Foto av Club Casablanca
Foto av Club Casablanca

Adress: Calzada de Martianez 4, Apartado Correos 233, Puerto de la Cruz, Kanarieöarna, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.apartamentoscasablanca.com

Intresserad av fastigheter till försäljning och uthyrning på Club Casablanca? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Club Casablanca i Puerto de la Cruz är ett charmigt resmål som erbjuder det bästa av Teneriffa, Spanien. Dess nästan tre hundra lägenheter öppnar för utmärkt utsikt över Teide och La Orotava-dalen. Gästerna kan välja mellan studio, ett- och två sovrum tidsdelning Lägenhetsenheterna är värd för sin egen perfekta semester. Ljust och bekvämt, rummen har bekvämligheter som ett fullt utrustat kök och sovrum med satellit-TV, Wi-Fi och badrum med hårtork. Uppgraderat boende erbjuder dessutom ett vardagsrum med bäddsoffa, matbord och balkong för middag och avkoppling.

Njut av det fina vädret genom att slappa av i utomhuspoolen som är uppvärmd på vintern. Det finns också ett härligt barnområde och en terrass med solstolar. Alternativt är stranden i Puerto de la Cruz bara tio minuter bort och swimmingpoolen i Lago Martianez ligger i närheten. Rese och fritid Timeshare-mäklare föreslår också att hänga sig i de många faciliteter som presenteras av Club Casablanca. Dessa inkluderar en bar-cafeteria, gym, bastu och levande musik och underhållande shower. Biluthyrning, cykelförvaring, turistinformation och sport- och spelfaciliteter finns också.

Club Casablanca faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Spelrum, Tvättservice, Hiss, Live underhållning, Snacksbar, Swimmingpool,
Närliggande faciliteter
Strand (närliggande), Båtliv (19.0 miles), Casino (1.0 miles), Motionutrustning (Närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (12.0 miles), Livsmedelsbutik (I närheten), Frisör (Närliggande), Ridning (2.0 miles ), Medicinsk utrustning (Närliggande), Restaurang (i närheten), Bastu (Närliggande), Shoppingområde (Närliggande), Squash (Närliggande), Tennis (Närliggande)
Flygplats
Reina Sofia - (60 miles - 96 km)
Checka in ut
(Veckor) Fredag, lördag, tisdag

Köpa Club Casablanca timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Club Casablanca innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club Casablanca, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club Casablanca

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club Casablanca. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med Club Casablanca.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Club Casablanca kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.