Foto av Marriotts Village dlle-de-France
Foto av Marriotts Village dlle-de-France
Foto av Marriotts Village dlle-de-France
Foto av Marriotts Village dlle-de-France
Foto av Marriotts Village dlle-de-France

Adress: Marriott's Village d'lle-de-France, Allee de l'Orme Rond, 77700, Bailly Romainvilliers, Frankrike
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.vacationclub.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Marriott's Village d'lle-de-France


Vad tänker vi på när vi tänker på Frankrike? Är det det fantastiska, raffinerade köket? Musiken spelar på gatorna? Den rika historien och världsberömda kulturen? På Rese och fritid, Vi tänker på tidsdelning med Marriott Village D'ile de France, som ligger en kort bit från huvudstaden i Paris. Franska radhus i en pittoresk landsbygdsområde hälsar dig vid ankomst och du kan välja din utsikt från poolen, sjön eller golfbanan. Sådana synpunkter på detta område är bland de som inspirerade två av världens största konstnärer: Monet och Van Gogh.

Bagerier som serverar färska croissanter och baguetter varje dag är en kort promenad bort, och orten är idealiskt beläget för tillgång till Golf Disneyland Paris med bil eller med järnväg från stationen Val d'Europe. Om det du letar efter är helt enkelt en fransk tillflyktsort, så har ditt rum och semesterorten alla de faciliteter du kan önska dig: solterrasser, simbassänger, bubbelpooler, ett gym och det finns gott om dedikerade barn " faciliteter för att se till att alla familjemedlemmar alltid är underhållna. För din nästa tidsdelning investering, tänk på Marriott's Village D'ile de France.

Säsong information Vecka nummer (er)
Silver 1-12, 44-51
Gold 13-26, 36-43
Gold Holiday N / A
Platina 27-35, 52

Köpa Marriotts Village dlle-de-France timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Marriotts Village dlle-de-France innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Marriotts Village dlle-de-France, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Marriotts Village dlle-de-France

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Marriotts Village dlle-de-France. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på de bästa kanalerna samt onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Marriotts Village dlle-de-France.

Någon som tittar på Sälja timeshare Använda Marriotts Village dlle-de-France kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.