Foto av Costa San Antonio, Malta
Foto av Costa San Antonio, Malta
Foto av Costa San Antonio, Malta
Foto av Costa San Antonio, Malta
Foto av Costa San Antonio, Malta

Adress: Tourist Street, Bugibba, SPB 06, Malta
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.dbhotelsresorts.com/dbsanantonio/

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Costa San Antonio, Malta


timeshare Med Costa San Antonio ger charm, fantastiskt valuta för pengarna och utmärkta faciliteter, allt i den pittoreska miljön Qawra, Malta. Anläggningen består av nästan trehundra rum - varav sextio är familjecentriska, varav åtta är stora sviter, varav en är en stor presidentsvit. En verkligt medelhavet upplevelse, din vistelse på denna resort kommer att bestå av att koppla av så lite eller så mycket som du vill - du kan antingen tillbringa dina dagar i solskenet vid utomhus infinitypoolen och äta i de många fantastiska restaurangerna på hotellet, eller du kan hålla sig aktiv med ett toppmodernt gym, utflykter till det lokala området och gott om shopping i närheten!

Ta en buss till närliggande Valletta för en mängd kultur, tradition och historia - du kommer definitivt inte att bli uttråkad med den fantastiska utsikten som gav dig på denna speciella utflykt. Om stranden är mer din sak är strandpromenaden bara några minuter från orten, vilket innebär att du aldrig är långt ifrån sol, hav och sand. För tidsdelning du önskar att du inte behöver lämna, Rese och fritid rekommenderar att överväga Costa San Antonio.

Orten är all-inclusive för gamla och återförsäljare - att inkludera frukost, lunch, kvällsmåltid och drycker (läsk / vin / öl).

Säsong information Vecka nummer (er)
Regular 1-8, 47-50
Medium 9-15, 44-46
Hög 16-23, 51-53
Premium Peak 24-39

Costa San Antonio, Malta Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (vissa enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpassning, Barnpool, Konferensfaciliteter, Motionutrustning, Spelrum, Gym, Hiss, Live underhållning, Medicinsk utrustning, Lekplats, Restaurang, Bastu, Dykning, Snacksbar, Spa, Simbassäng Inomhus / utomhus), Telefon, Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Casino (Närliggande), Golf (6.0 miles), Livsmedelsaffär (Närliggande), Shoppingområde (Närliggande), Vattenskidåkning (Närliggande), Vindsurfing
Flygplats
Malta International - (13 miles - 20 km)
Checka in ut
Lördag tisdag

Köper Costa San Antonio, Malta timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Costa San Antonio, Malta innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Costa San Antonio, försöker Malta inte att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Costa San Antonio, Malta

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet som säljer Costa San Antonio, Malta. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med Costa San Antonio, Malta.

Någon som tittar på Sälja timeshare Med hjälp av Costa San Antonio kan Malta vara säker med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.