Foto av La Montagne
Foto av La Montagne
Foto av La Montagne
Foto av La Montagne
Foto av La Montagne

Adress: 100 Kompensationsväg, PO Box 475, Ballito, 4420, Sydafrika
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.lamontagne.co.za

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på La Montagne? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Oavsett om du kommer till Ballito, Sydafrika för affär eller fritid, finns det bara en adress för att tillgodose alla dina behov. Beläget längs den underbara Dolphin Coast, charmerar La Montagne med ett hundra tjugo moderna och lyxiga terrasserade lägenheter, tillsammans med kompletta faciliteter för olika typer av konferenser och banketter.

Rese och fritid timeshare mäklare hitta inget slut på de olika händelser som du kan vara värd för detta boende vid stranden. Tillsammans med ett team av expertkoordinatorer och evenemangsplanerare finns det sex konferenslokaler på plats för att tillgodose din funktion, från den största och mest formella till den intima och lediga. Matställen finns i överflöd med två restauranger och fyra barer. Andra faciliteter inkluderar ett spa, spelrum, utomhuspool med utsikt över Indiska oceanen och levande underhållning.

Dessutom, självhushåll tidsdelning enheter ger det bästa alternativet för time-out mellan aktiviteterna. Alla har en modern finish med lyxiga bekvämligheter, inklusive moderna apparater och inredning, luftkonditionering, matsal och lounge med pentry och matbord och stolar, Wi-Fi och satellit-TV. Uppgraderade rum på La Montagne lägger till fler sovrum med badrum, komplett och toppmoderna kök och privata uteplatser med jacuzzi som leder till vacker utsikt över havet.

La Montagne Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla Enheter), Matta (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis / Full), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Strand, Kasino, Barnpassning, Fiske, Live underhållning, Restaurang, Bastu, Squash, Simbassäng,
Närliggande faciliteter
Golf (6.0 miles), Ridning (6.0 miles), Medicinsk utrustning (2.0 miles), Tennis (6.0 miles),
Flygplats
Louis Botha / Durban - (34 miles - 54 km)
Checka in ut
15: 00 - söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag

Köper La Montagne timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr La Montagne innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med La Montagne varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på La Montagne

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja La Montagne-fastigheten. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med La Montagne.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av La Montagne kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.