Foto av Westgate Towers
Foto av Westgate Towers
Foto av Westgate Towers
Foto av Westgate Towers
Foto av Westgate Towers

Adress: 7600 West Irlo Bronson Memorial, Motorväg, Kissimmee, FL 34747, USA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.westgateresorts.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Westgate Towers


För en fristad som ligger borta från nöjesparkerna, skulle du rekommenderas att överväga tidsdelning Med Westgate Towers Resort i Kissimmee, Florida. Anläggningen har tre uppvärmda pooler, ett spelrum, tre bubbelbad och sportutrustning som hyra som cyklar och paddla båtar. Du kommer också att njuta av gratis transport till parkerna, tillsammans med tillträde till Watergate Watergate tio minuters promenad bort.

Säg adjö till trånga, dagliga hotellrum och sträck ut i din rymliga villa istället. Ditt fullt utrustade kök ger dig möjlighet att spara pengar genom att laga mat i hemtrevlig komfort. Ditt bubbelbad hjälper dig att koppla av i slutet av en lång dag på parkerna. Och bäddsofforna ger extra utrymme så att hela din familj är bekvämt inrymd.

Fina restauranger är en kort bilresa bort eller närmaste om du vill prova den spännande Sizzler. Underhållning på plats finns i verksamhetscentret, och du kan gå ut till områdets exklusiva butiker. Även om allt detta är tillgängligt, kan du ändå bara sitta ute på din privata balkong eller uteplats och koppla av dig. Rese och fritid Timeshare mäklare kan inte vänta på att du upptäcker Westgate Towers Resort.

Westgate Towers Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering, Biluthyrning, Barnpassning, Matlagningsmöjligheter, Tvättmöjligheter, Lås-off, Restaurang, Swimmingpool, Utomhus, Television, Spabadkar eller bubbelbadkar
Resort faciliteter
Tre uppvärmda utomhuspooler, tre badtunnor, barnbadkar, sizzler restaurang (intilliggande), gym, spelrum, grillmöjligheter och picknickområde, tvättstuga, höghastighetsinternet
Närliggande faciliteter
Bar / Cocktail Lounge, Underhållning, Live, Golf, Livsmedelsaffär / Supermarket
Flygplats
Orlando / MCO15 Miles / 24 KM
Checka in ut
Fredag ​​lördag. Incheckningstid: 4 PM Utcheckningstid: 10 AM

Köper Westgate Towers timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Westgate Towers innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Westgate Towers varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning vid Westgate Towers

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av försäljning av Westgate Towers. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på de bästa kanalerna samt online-annonsering i försök att sälja timeshare med Westgate Towers.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Westgate Towers kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.