Foto av Trelowarren
Foto av Trelowarren
Foto av Trelowarren
Foto av Trelowarren
Foto av Trelowarren

Adress: Mawgan, Helston, Cornwall, TR12 6AF, England
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.trelowarren.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Trelowarren? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Varför köpa på Trelowarren timeshare? När du kommer fram till ditt hus välkomnar personalen dig med namnet, elden läggs, den är varm och inbjudande, shoppen är i kylskåpet och gräset är skuren. Du kan njuta av cykling, promenader, segling eller i allmänhet utforska 1,000 hektar Trelowarren och bortom i ödemarkens ödemark. Du kan få flodresor på Helford och grillar på stranden. Om du inte vill undra för långt hemifrån finns det bra mat på New Yard Restaurant.

Alla hus på landet är inredda enligt högsta standard, med Wi-Fi och fullt utrustade. Varje hus är utformat för att säkerställa att gästerna har mycket privatliv och vacker utsikt över landet. Pentreath ligger centralt, nära herrgården och med alla faciliteter nära till hands. Den har en vacker uteplats terrass på baksidan och en privat trädgård på framsidan.

Trelowarren familjer drar nytta av alla faciliteter på Trelowarren inklusive restaurangen, uppvärmd utomhuspool (säsongsöppen), tennisbana, gym och spa. Det finns också möjlighet att låta din vecka självhushåll.

Trelowarren Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Matta (Enhet), Diskmaskin (Alla Enheter), Öppen spis - Enhet (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Tvättmaskin / Torktumlare (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Barnomsorg, Restaurang, Simbassäng, Telefon,
Närliggande faciliteter
Strand (5.0 miles), Båtliv (Närliggande), Fiske (I närheten), Golf i närheten, Ridning (Närliggande), Medicinsk utrustning (i närheten)
Flygplats
Newquay - (33 miles - 53 km)
Checka in ut
Fredag ​​lördag

Köper Trelowarren timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Trelowarren innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Trelowarren varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning vid Trelowarren

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Trelowarren fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler samt online-annonsering i försök att sälja timeshare med Trelowarren.

Någon som tittar på Sälja timeshare Att använda Trelowarren kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.