Foto av Club La Costa Signature Collection Sunningdale Village, Spanien
Klicka på bilden för att förstora

Fraktionellt ägande till salu på
Club La Costa Signature Collection Sunningdale Village
Spanien


Till salu: Erbjudanden *
Semesterort: Club La Costa Signature Collection Sunningdale Village
Land: Spanien
Total fraktion: 1 (lika med motsvarande antal veckor)
Fraktionspunkter: 1540
Säsong: Flytande helst
Storlek: 2 Sovrum
Typ: Lägenhet

Göra en förfrågan
Sunningdale Village på Club La Costa, Calle San Miguel, 38639 Oasis del Sur, Teneriffa, Spanien

Fråga om denna fastighet


  [honeypot information]


  Jag samtycker till att Travel & Leisure Group samlar in mina uppgifter via detta formulär.

  Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

  Resort Beskrivning

  Club La Costa Signature Collection Sunningdale Village levererar femstjärnig glamour och service blandad med lyxig komfort och nöje bara för dig och din familj. Denna exklusiva familjeanläggning på Teneriffa, Spanien har alla element som består av tidsdelning semester bliss.

  Att vara en del av det exklusiva CLC Sunningdale Signature Collection grupp av ägare, medlemmar kommer att hitta alla aspekter av sin semester har skräddarsys med nöje och deluxe komfort i åtanke. Epitomized en ekvivalent nivå av femstjärnig service, lyx av inredningsdesign excellence och utkylt glamour som bara finns i de mest framstående av hotell.

  CLC Sunningdale Signature Collection ägarna upplever de mest lyxiga vardagsrummen på alla CLC World semesterorter på Teneriffa, såsom eleganta armaturer, rymliga sviter och rum, plysch inredning och lyxiga badprodukter. Stora privata terrasser med jacuzzi bubbelpooler, chill-out solstolar och allt du behöver för bra utomhus måltider finns utanför.

  Den lyxiga luftkonditionerade sviten rymmer upp till sex personer. Den rymliga öppen planlösning matsal / vardagsrummet innehåller en underhållningsvägg som har en monterad, storbilds-TV och Apple TV-box, surroundljudsystem och DVD-spelare. Det rymliga sovrummet med king size-säng är klädd i Monogram Signature lakan / kuddar, sammet huvudgavel och storbilds-TV. Silestone kvarts arbetsytor och stora namn apparater och pryder köket.

  En förbättrad semesterupplevelse är ett kännetecken för att vara en VIP-signaturägare. Den personliga concierge-tjänsten CLC, inklusive snabb incheckning, ställer omedelbart tonen för semesterbliss som väntar. Välj in-suite matsal där du kan ha en speciell middag tillagad och serveras i din lägenhet med ett ackompanjemang av levande musik om du vill! Allt detta gör CLC Signature Collection den bästa semesterorten på Teneriffa.


  Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
  Ägare bilder (om tillgängligt)  Den här egenskapen har visats 5312 gånger

  *Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total bråkdel, totalt ägande eller poängmängd som anges och täcker ägandeperioden. Det angivna priset tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppet för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.