Foto av Osborne Apartments, England
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Osborne Apartments
England


Till salu: £ 1,000 *
Semesterort: Osborne Lägenheter
Land: England
Vecka: 17
Säsong: Hög
Storlek: 3 Sovrum

Göra en förfrågan
Hesketh Crescent, Meadfoot Beach, Torquay, Devon TQ1 2LJ, England

Fråga om denna fastighet


  [honeypot information]


  Jag samtycker till att Travel & Leisure Group samlar in mina uppgifter via detta formulär.

  Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

  Resort Beskrivning

  Torquay har förtjänat sig smeknamnet "Den Engelska Rivieran", som borde ge dig en uppfattning om den typ av pittoreska badort där du ska spendera din semester. Devon är inte brist på skönhet eller knäppa byar där man får en täppt krämis eller en pasta, men Torquay tar verkligen kakan när det gäller bra getaways.

  Rese och fritid timeshare mäklare absolut kärlek Osborne Apartments för sina otroliga vyer och fräsch havsluft, säkerställa att lungorna är trötta i stadslivet. Förutom charmen till orten själv, den tidsdelning erbjuder tillgång till inte bara en inomhuspool, utan en uppvärmd utomhus. Det innebär att du kan simma utomhus inom havets syn, allt från bekvämligheten av ditt lyxiga boende.

  Under dagen promenera längs de prisbelönta stränderna som pricker kusten, kanske hänge sig till en plats med lokala skaldjur. Följ upp med någon täppt grädde, en Devon delikatess som lustas över hela världen. Återgår till Osborne Apartments För en nattkåpa, är du säker på att träffa samma vänliga ansikten du känner och älskar, eftersom semesterfirare kommer tillbaka till denna utväg gång på gång.


  Ägare Beskrivning (om tillgängligt)

  Underhållsavgift har betalats för 2020.
  Ägare bilder (om tillgängligt)  Den här egenskapen har visats 426 gånger

  * Det visade försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion, totalt ägande eller antal poäng som anges och täcker ägandets varaktighet. Prisvisning tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.