Foto av Pine Lake Resort, England
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare Fynd på
Pine Lake Resort
England


Fynd: £ 1,250 *
Semesterort: Pine Lake Resort
Land: England
Vecka: 1 Flytande
Säsong: Hög
Storlek: 2 Sovrum

Göra en förfrågan
Pine Lake Resort Hotel, Dock Acres, Carnforth, Lancashire, LA6 1JZ, England

Fråga om denna fastighet


  [honeypot information]


  Jag samtycker till att Travel & Leisure Group samlar in mina uppgifter via detta formulär.

  Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

  Resort Beskrivning

  Sink i landet lycka med tidsdelning På Pine Lake Resort i Lancashire, England. Beläget nära Lake District sörjande naturliga skönhet, tar allt som behövs ett steg utanför din vackra skandinaviska stilstuga för att du ska kunna njuta av den fantastiska utsikten över vattnet. Njut av en dag på sjön genom att spendera timmar som fiskar i lugn och ro, eller utnyttja vattensporterna, inklusive vattenskidåkning, paddling och segling. Om vädret vänder, gå till inomhuspoolen med spa och jacuzzi för att hålla dig varm och avslappnad utan att behöva lämna orten. Med hemtrevliga logi och allt du behöver för att kombinera en romantisk eller familjen middag, kommer du noggrant att njuta av kvällsrestaurangen och äta dig själv med en friluftsmåltid på ditt däck, där några av lokalbefolkningen (mestadels svanar och ankor!) Kommer att gå med du.

  Minnesvärda lokala dagar är alla en del av upplevelsen på orten, med sin idealiska plats för verksamhet. Huvud upp vägen till Lake District National Park eller Yorkshire Dales för oöverträffad utsikt, eller till Morecambe för unhurried strand promenader. Med tidsdelning På Pine Lake Resort, Rese och fritid Tro att allt är möjligt.


  Resort anläggningar

  Enhetsfaciliteter
  Telefon (alla enheter) Kök (alla enheter, delvis / full) Matta (alla enheter) Tvättmaskin / torktumlare (vissa enheter) Diskmaskin (vissa enheter) Mikrovågsugn (vissa enheter)
  Resort faciliteter
  Vattenskid Sjö Båtliv Fiskepool (inomhus) Träningsutrustning Bastu Bubbelbad / bubbelpool Lekplats Liveunderhållning Handikappvänligt Tvättservice Restaurang Snackbar
  Närliggande faciliteter
  Beach (12.0 miles) Golf (3.0 miles) Ridning (2.0 miles) Medicinsk anläggning (1.0 miles)
  Flygplats
  Manchester - 75.0 miles / 120.0 km

  Checka in ut
  lördag  Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
  Ägare bilder (om tillgängligt)  Den här egenskapen har visats 4390 gånger

  * Det visade försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion, totalt ägande eller antal poäng som anges och täcker ägandets varaktighet. Prisvisning tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.