Foto av Skandinaviska byn, Skottland
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Skandinaviska byn
skottland


Till salu: £ 2,000 per vecka *
Semesterort: Skandinavisk by
Land: Skottland
Vecka: 31 - 32
Säsong: Hög
Storlek: 1 Sovrum

Göra en förfrågan
Aviemore Mountain Resort, Aviemore, Inverness-Shire, Skottland, PH22 1PF

Fråga om denna fastighet


  [honeypot information]


  Jag samtycker till att Travel & Leisure Group samlar in mina uppgifter via detta formulär.

  Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

  Resort Beskrivning

  Det dramatiska landskapet i Aviemore, Skottland sätter takten för en intim och avkopplande semester på skandinavisk by bland lila kullar, snötäckta bergstoppar och fascinerande lochs. Väl inom Cairngorms National Park är det svårt att inte njuta av semesteret av en livstid här. Möblerad med skandinaviskt tall kan gästerna välja mellan femtiofem attraktiva tidsdelning lägenheter, sviter och villor. Boenden är uppvärmda och har en dubbel eller dubbelsäng med extra kojer i vissa rum. Alla är fullt utrustade med satellit-TV och DVD-spelare, telefon och kök med ugn, frys, mikrovågsugn och diskmaskin.

  Rese och fritid timeshare mäklare särskilt som det huvudsakliga badrummet med en full storlek bad och separat power shower. Villorna har dessutom tvättmöjligheter medan lägenheterna har gästtvätt. Barnsängar, barnstolar, sängvaktar, trappgrindar, hårtorkar och rullstolar är tillgängliga på begäran. Dessutom erbjuder gratis Wi-Fi och en parkeringsplats bekvämlighet. I receptionen är ett atmosfäriskt vardagsrum med utmärkt utsikt över bergen charmiga gäster. Det har också en stor matplats, TV och DVD-spelare. Visst är allt du behöver för en fantastisk semester på plats på Skandinavisk by.


  Resort anläggningar

  Enhetsfaciliteter
  Matta (Alla Enheter), Diskmaskin (Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis / Minikök / Full), Mikrovågsugn (En Enhet), Telefon (Alla Enheter)
  Resort faciliteter
  Tvätt
  Närliggande faciliteter
  Skidåkning (närliggande), Längdskidåkning (2.0 miles), Skidåkning (8.0 miles), Fiske (Närliggande), Golf (6.0 miles), Livsmedelsbutik (Närliggande), Ridning (Närliggande), Sjön (1.0 miles) , Live underhållning (närliggande), Medicinsk utrustning (Närliggande), Restaurang (Närliggande), Skidskola (8.0 miles), Tennis (2.0 miles), Vindsurfing (6.0 miles),
  Flygplats
  Inverness - (41 miles - 65 km)

  Checka in ut
  lördag  Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
  Ägare bilder (om tillgängligt)  Den här egenskapen har visats 842 gånger

  * Det visade försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion, totalt ägande eller antal poäng som anges och täcker ägandets varaktighet. Prisvisning tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.