Foto av Club Monte Anfi, Gran Canaria
Klicka på bilden för att förstora Visa ägarnas bilder

Timeshare till salu på
Club Monte Anfi
Gran Canaria


Till salu: £ 3,750 *
Semesterort: Club Monte Anfi
Land: Gran Canaria
Vecka: 2 Flytande
Säsong: Röd
Storlek: 2 Sovrum
Ytterligare info: Deluxe

Göra en förfrågan
Barranco de la Verga, Arguineguin, Mogan, Gran Canaria, Spanien

Fråga om denna fastighet


  [honeypot information]


  Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

  Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

  Resort Beskrivning

  En del av Anfi del Mar Skidorterna ligger nära Arguineguin, Club Monte Anfi har över ett tusen lägenheter på elva våningen höga tidsdelning komplex. Dessa skryter rymliga, moderna, luftkonditionerade enheter som hålls till en bra standard av den vänliga och hjälpsamma personalen. De är plyscha med fin inredning, ett välutrustat kök med kyl och frys och alla redskap, med en TV / DVD-spelare i loungen och Wi-Fi i hela. I sovrummen finns det gott om förvaring tillsammans med en säker. Ägare på orten har tillgång till anläggningarna på alla fyra klubbarna i Anfi del Mar, som alla har egen säkerhet. Ett spa, gym och bankomat finns tillgängliga samt biluthyrning och medicinska faciliteter och naturligtvis simbassänger. Det finns händelser under dagen för vuxna och barn.

  Club Monte Anfi Är en av de bästa orterna att bo i Gran Canaria Och den typ av högsta kvalitet Rese och fritid Skulle förvänta sig att erbjuda, ren lyx med fantastisk utsikt över havet och stranden. Sammantaget är ett mycket stort semesterkomplex.


  Resort anläggningar

  Enhetsfaciliteter
  Luftkonditionering, Biluthyrning, Barnpassning, Bar / Cocktailsalong, Strand, Båt Marina / Lansering, Matlagningsmöjligheter, Underhållning, Levande, Fitnessrum, Utrustad, Fiske, Livsmedelsaffär / Supermarket, Tvättservice, Lekplats, Restaurang, Segling / Uthyrning , Bastu eller ångbastu, Dykning, Simbassäng, Utomhus, Television, Tennis, Vattenskidor, Rullstolsanpassat, Whirlpool Spa eller Bubbelbad
  Resort faciliteter
  Biluthyrning, Strand, Båtliv, Barnpool, Livsmedelsaffär, Frisör, Hälsoklubb, Hiss, Live underhållning, Restaurang, Dykning, Shoppingområde, Snackbar, Simbassäng, Vattenskidor, Vindsurfing
  Närliggande faciliteter
  Casino (12.0 miles), Barnomsorg (Närliggande), Golf (7.0 miles), Ridning (11.0 miles), Medicinsk utrustning (2.0 miles), Squash (3.0 miles)
  Flygplats
  Las Palmas - (29 miles - 46 km)

  Checka in ut
  Måndag, Onsdag, Fredag, Lördag  Ägare Beskrivning (om tillgängligt)

  Fantastiskt inredda lägenhet med två sovrum, med båda sovrummen mot havet. Det finns två enskilda veckor till salu, antingen separat eller tillsammans. Allt på en utväg som utmärker sig på så många sätt, högkvalitativ personal och vackra grunder med en strand direkt från Karibien! Lägenheten kan sova 6, men är bara oskyldig för två! Fyra gäster kan frodas i sitt eget rymliga sovrum med två underbara badrum i marmor. Deluxe-lägenheterna är de eftertraktade mest rymliga 4-sovrumsfastigheterna.
  Ägare bilder (om tillgängligt)  Den här egenskapen har visats 2124 gånger

  * Det visade försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion, totalt ägande eller antal poäng som anges och täcker ägandets varaktighet. Prisvisning tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.