Foto av Club La Costa Fractional Ownership Paradise Club, Teneriffa
Klicka på bilden för att förstora

Fraktionellt ägande till salu på
Club La Costa Fractional Ownership Paradise Club
tenerife


Till salu: £ 10,000 *
Utväg: Club La Costa Fractional Ownership Paradise Club
Land: Teneriffa
Total fraktion: 1 (lika med motsvarande antal veckor)
Fraktionspunkter: 1300
Säsong: Flytande helst
Storlek: 2 Sovrum
Typ: Lägenhet
Ytterligare info: Biennial EVEN Years (1.21% ägande)

Göra en förfrågan
Paradise Club, Calle Galicien Nummer 6, Torviscas Alto, Adeje, Teneriffa, Spanien

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

Bråkligt ägande är en icke-traditionell typ av timeshare ägande. I stället för att äga en vecka eller två på din hemort, äger du en bit av fastigheten själv. Din fördelning av poäng fördelar ger dig större flexibilitet, vilket innebär mycket mer kontroll över din semester varje år. Du kommer inte längre vara bunden till samma semester år in, år ut. Och i slutet av ditt hyresavtal säljs fastigheten och du får en del av vinsten! Med Club La Costa har du tilldelat ett antal bråkdelar som du kan använda på ett antal olika orter i deras portfölj. Denna utväg är bara en av många!

En bra flykt till paradiset är precis vad du får med Fraktionerat ägande På Club La Costa Paradise Club. Ta en vecka bort från ditt vardag och befinner dig förtrollad av charmen och allure av denna höga standard resort i tenerife, Spanien - Känd av de lokala invånarna som den eviga våren. Oavsett vilken tid på året du går får du uppleva gott väder på ett fantastiskt läge som verkar som om det gjordes speciellt för din semester. Tillbringa dina dagar med den uppvärmda fria poolen, ligga i jacuzzin, hålla din rutin i fitnesscentret och njut av utsikten över La Gomera från din solnedgångna balkong.

Detta fraktionella ägande är knutet till Club La Costa poängprogram som ger dig flexibiliteten i världsomspännande resor i hela CLCs portfölj av orter.

Rymliga lägenheter är fullt utrustade med allt du behöver om du vill laga dina egna måltider, eller du kan äta i stil på hotellets restauranger. Ta en tur till Tiede National Park för att utforska månlandskapet. Koppla av på kvällarna med en cocktail. Bråkigt ägande Vid denna underbara utväg kommer du att ge år efter år av förtjusta minnen, så för din nästa semesterinvestering, Rese och fritid Rekommenderar att överväga Club La Costa Fractional Ownership På Paradise Club.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Barn s Pool, Livsmedelsaffär, Tvättservice, Hiss, Live underhållning, Restaurang, Snackbar, Swimmingpool, Bubbelpool / Bubbelbad
Närliggande faciliteter
Biluthyrning (5.0 miles), Strand (närliggande), Båtliv (Närliggande), Motionutrustning (Närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (4.0 miles), Hälsoklubb i närheten, Medicinsk utrustning (1.0 miles), Shoppingområde I närheten), tennis (i närheten), vattenskidor (i närheten), vindsurfing (i närheten)
Flygplats
Reina Sofia

Checka in ut
Fredag ​​tisdagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 324 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Prisutställningen tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.