Foto av Club La Costa Fractional Ownership Monterey, Teneriffa
Klicka på bilden för att förstora

Fraktionellt ägande till salu på
Club La Costa Fractional Ownership Monterey
tenerife


Till salu: £ 15,000 *
Utväg: Club La Costa Fractional Ownership Monterey
Land: Teneriffa
Total fraktion: 2 (lika med motsvarande antal veckor)
Fraktionspunkter: 1360
Säsong: Flytande helst
Storlek: 1 Sovrum
Typ: Lägenhet

Göra en förfrågan
Monterey, Calle Finlandia 8-10, San Eugenio Alto, 38660 Adeje - Playa de Las Americas, Teneriffa, Spanien

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

Bråkligt ägande är en icke-traditionell typ av timeshare ägande. I stället för att äga en vecka eller två på din hemort, äger du en bit av fastigheten själv. Din fördelning av poäng fördelar ger dig större flexibilitet, vilket innebär mycket mer kontroll över din semester varje år. Du kommer inte längre vara bunden till samma semester år in, år ut. Och i slutet av ditt hyresavtal säljs fastigheten och du får en del av vinsten! Med Club La Costa har du tilldelat ett antal bråkdelar som du kan använda på ett antal olika orter i deras portfölj. Denna utväg är bara en av många!

Denna fantastiska semesterort på Kanarieöarna finns på Teneriffas Södra kusten på en sluttning. Skidorterna lugnt läge med underbar utsikt över Atlanten och Playa de Las Americas. Besökare på Club La Costa Monterey kommer att hitta området med många sevärdheter, inklusive ett kasino, barer, restauranger och köpcentrum för att ge gästerna möjlighet att fylla på leveranser. Det finns också två vattenparker i närheten, plus den närmaste stranden ligger bara en kilometer bort vilket gör det mycket att göra för hela familjen. timeshare Ägare som besöker orten kommer att hitta receptionen för att vara informativ och erbjuda detaljer om lokala aktiviteter så att gästerna rekommenderas att fråga. Trots detta rekommenderar Travel and Leisure Group att gästerna hyr en bil för att verkligen njuta av området.

timeshare Egendom tillgänglig för Fraktionerat ägande På Club La Costa Monterey hittar du lägenheter som är rymliga och erbjuder utmärkta bekvämligheter, inklusive ett välutrustat pentry och badrum, färgstark inredning och mjuka möbler. Fastigheter ligger inom ett område av en, två och tre sovrum lägenheter med stora balkonger så att gästerna får ut det mesta av utsikten. Faciliteterna på denna anläggning inkluderar en swimmingpool, jacuzzi, solstolar, restaurang och barnklubb.

Bråkigt ägande Tillåter investerare att köpa en bråkdel av fastigheten under en viss period, så att de kan få en överenskommen andel av intäkterna i slutet av avtalet när fastigheten säljs. Att läsa mer om Fraktionerat ägande, Klicka här.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Kök, Mikrovågsugn, Telefon
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Träutrustning, Livsmedelsaffär, Hiss, Restaurang, Squash, Simbassäng, Spabad / Bubbelbad
Närliggande faciliteter
Strand, Fiske, Golf, Ridning, Live underhållning, Medicinsk utrustning, Dykning, Shoppingområde, Tennis, Vattenskidåkning, Vindsurfing
Flygplats
Reina Sofia 12 miles

Checka in ut
Fredag ​​16: 00Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 142 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Prisutställningen tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.