Foto av Q Hotels & Resorts Belton Woods, England
Klicka på bilden för att förstora Visa ägarnas bilder

Timeshare till salu på
Q Hotell & Resorts Belton Woods
England


Till salu: £ 1,000 *
Semesterort: Q Hotels & Resorts Belton Woods
Land: England
Vecka: 09
Säsong: Hög
Storlek: 2 Sovrum

Göra en förfrågan
Belton Woods, Belton, Nära Grantham, Lincolnshire, NG32 2LN, England

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

Hittade bland 475 hektar av lugna Lincolnshire skogsmark; Ett historiskt län i öst av England. Belton Woods kan hittas bara fyra minuters bilresa från National Trust webbplats Belton House, ett klassiskt engelskt lanthus som sitter bland holländska trädgårdar, 1300 acre deer park med restauranger på plats, inomhus lekplats och äventyr lekplats.

Belton Woods ' tidsdelning Kommer i en rad lyxboende som består av 2 sovrum med tvåfamiljshus och 3 sovrum med fristående stugor. Logerna är fulla av karaktär med omsorgsfullt utvalda mattor och inredning i kombination med sina vackra omgivningar vilket ger en riktigt underbar upplevelse. Faciliteterna inkluderar ett fullt utrustat kök, ljudsystem, privat bastu, badrum i marmor, nytt lakan och gratis Wi-Fi bland andra.

Rese och fritid Belton Woods är en av QLodges fler familjevänliga orter som erbjuder en rad familjeaktiviteter som gör bra nyheter för tidsdelning ägare. Detta inkluderar galet golf, tennis, en fotbollsplan och tre naturstigar. Anläggningen är också hemma för en PGA Championship-godkänd golfbana, toppmodern gym, uppvärmd pool, skönhetssalong och massagerum. Det finns också Högokta aktiviteter Tillgänglig på Belton Woods inklusive fyrhjuling, off road körning, bågskytte, mountainbike och duva skytte.


Ägare Beskrivning (om tillgängligt)

No 15 ligger vackert beläget som en av de högsta lodgarna på Belton Woods och har utsikt över alla tre golfbanor och de rullande bergen mot Grantham. Lodgen sover 6 och är vackert inredd samt njuter av alla faciliteter på Belton Woods Hotel. Vecka 9, som börjar på en söndag, är generellt mot de sista dagarna i februari och till mars. Belton Woods är ett utmärkt centrum för att utforska de många attraktionerna i hjärtat av England. Naturligtvis kan veckan bytas internt för andra tillgängliga inom QLodge resorts, inklusive Cameron House eller Cameron Club. Användningen av externa utbytesföretag möjliggör det ytterligare alternativet för utbyte och semesteruthyrning i hela världen.
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 398 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Prisutställningen tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.