Foto av Carlton Club Apartments, England
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Carlton Club Apartments
england


Till salu: £ 1,500 *
Semesterort: Carlton Club Apartments
Land: England
Vecka: 26
Säsong: Hög
Storlek: 1 Sovrum

Göra en förfrågan
East Overcliff Drive, Bournemouth, BH1 3DN, England

Fråga om denna fastighet
Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Policy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

En utländsk semester är inte för alla, särskilt när vi har turen att bo i ett av de vackraste och mest varierade länderna i världen. Bournemouth, på Englands sydkust, ligger i närheten av Jurassic Coast, en världsarvslista. Med denna unika klippsträcka att vandra längs kan du vara svårt att förstå varför någon går utomlands.

A tidsdelning på Carlton Club Apartments är ett högkvalitativt alternativ, bra som ditt hem hemifrån. Beläget mitt i kuststaden på en klippa med utsikt över havet, måste denna viktorianska byggnad ses som trodde. Högt i taket på restaurangen ger rummet en elegant känsla, säkerhetskopierad av högkvalitativ mat som serveras för varje måltid.

Om ett dopp i havet verkar lite skrämmande, Rese och fritid timeshare mäklare föreslår att du besöker hotellets pooler, antingen inomhus eller, för riktig lyx utomhus. Uppvärmd under hela året behöver du aldrig frukta en kylig upplevelse! Semesterfirare rekommenderar konsekvent Carlton Club Apartments som "enastående" för tjänsten, som är med ett leende; maten, som är läckra; och platsen, som inte ska slås.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Filmuthyrning (avgifter kan tillkomma), badrum, te- och kaffefaciliteter, plattskärms-TV med Freeview och gratis Wi-Fi.
Resort faciliteter
Fitnessrum, Jacuzzi / bubbelpool, Bastu, Pool, Salong, Inomhuspool, Utomhuspool (säsongsöppen), Concierge-service, Flerspråkig personal, Konferensfaciliteter, Businesscenter.
Närliggande faciliteter
Spa-tjänster: Massage, Nail Services, Ansiktsbehandlingar, Postkontor, Filmuthyrning, Medicinsk anläggning, Valutaväxling, Kemtvätt (1.0 mi)
Flygplats
London Gatwick - 119 miles eller London Heathrow - 92 miles. -

Checka in ut
lördagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 964 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.