Foto av Marriotts Canyon Villas vid Desert Ridge, USA
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Marriotts Canyon Villas vid Desert Ridge
usa


Till salu: Erbjudanden *
Resort: Marriotts Canyon Villas vid Desert Ridge
Land: USA
Vecka: 2 Flytande
Säsong: Platinum
Storlek: 2 Sovrum

Göra en förfrågan
Marriott's Canyon Villas, 5220 E Marriott Dr, Phoenix, AZ 85054, USA

Fråga om denna fastighet
Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Policy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

Hittade i staden Scottsdale, Arizona usa Marriott's Canyon Villas på Desert Ridge erbjuder en perfekt blandning av aktiviteter och avkoppling med stort familjehus, 36-hålet Wildfire Golf Course, gym och utomhuspool. Andra aktiviteter på plats inkluderar tennis och ett spa med två nivåer med 48 behandlingsrum. Rese och fritid föreslå tidsdelning Ägare som bor på Marriott's Canyon Villas tar sig tid att promenera genom Gamla Stan Scottsdale, ett område som är känt för sina modebutiker, konstgallerier, restauranger, barer och nattklubbar. Fläktar utomhus kan till och med gå på Camelback Mountain, båda ligger bara en halvtimes bilresa.

Gäster som bor på Marriott's Canyon Villas, som vill ge sig ut, kommer med glädje att höra anläggningen erbjuder gratis parkering på plats. Det finns också en busservice som finns i närheten och onsite biluthyrning görs av Hertz.

timeshare Ägare på Marriott's Canyon Villas kommer att hitta en rad aktiviteter på Desert Ridge, inklusive en teater, spa, barns lekcenter och reseguider bland annat. Det finns också ett brett utbud av restauranger i närheten som lämnar mycket att välja mellan.Timeshare till salu på Marriott's Canyon Villas på Desert Ridge kommer i ett utbud av ett och två sovrum villor med rymliga vardagsrum och matsalar, fullt utrustade kök, lyxiga mastersviter med king size-sängar och stora soakkar. timeshare Ägare som bor här kommer att hitta villor erbjuder många hem som bekvämligheter inklusive en tvättmaskin / torktumlare, tv och DVD-spelare. Det finns också ett värdeskåp på rummet för att hjälpa till med sinnesfrid.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering, Matlagningsmöjligheter, DVD eller video
Resort faciliteter
Bar / Cocktail Lounge, Fitnessrum - Utrustad, Tvättmöjligheter, Lås-Off, Restaurang, Swimmingpool - Utomhus, Rullstolsanpassat, Whirlpool Spa eller Hot Tub
Närliggande faciliteter
Biluthyrning, Klubbhus, Dag Spa, Underhållning - Levande, Fiske, Golf, Livsmedelsaffär / Supermarket, Sjö, Tennis
Flygplats
Phoenix / PHX16 Miles / 26 KM

Checka in ut
Fredag ​​lördag söndagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 578 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.