Bild av Cameron House, Scotland
Klicka på bilden för att förstora Visa ägarnas bilder

Timeshare till salu på
Cameron House
skottland


Till salu: £ 4,000 *
Semesterort: Cameron House
Land: Skottland
Vecka: 39
Säsong: Mid
Storlek: 2 Sovrum

Göra en förfrågan
Cameron House, Loch Lomond, Alexandria, Dunbartonshire, G83 8QZ, Skottland

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Policy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

En otvivelaktigt vacker miljö vid stranden Loch Lomond är Cameron House Country Estate en gnistrande juvel i Skottlands krona. Gäster och tidsdelning Ägarna kan förvänta sig en vänlig atmosfär och bara de bästa i gästfrihet från denna stora resort, som har tillräckligt med faciliteter för att passa alla typer av semester. Njut av dekadent middag på anläggningens egen restaurang eller i någon av de omgivande restaurangerna och sedan på kvällen, utnyttja fritidsfaciliteterna, inklusive pool med jacuzzi, ångbastu och bastu. Barnen är också fullt tillgodosedda med egen pool, ett spelområde och kvälls filmunderhållning. Två mil norrut hittar du också The Carrick, Där du kan testa dina golfkunskaper på antingen huvudrätten eller den riskfyllda, niohålda Wee Demon-kursen.

Oavsett om du bokar ett bord på en restaurang eller rekommenderar lokala attraktioner för att passa varje smak, är inget för mycket besvär för personalen här, som tror att service med personlig touch är av yttersta vikt. Om du letar efter en pittoresk skotsk resa och en utmärkt introduktion till Loch Lomond, titta inte längre. Rese och fritid förväntar tidsdelning Orter av högsta kaliber, och Cameron House Country Estate uppfyller alla standarder.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Matplats (alla enheter), Diskmaskin (alla enheter), Öppen spis - Enhet (vissa enheter), Kök (Alla enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare
Resort faciliteter
Båtliv, Barnomsorg, Barnens pool, Träningsutrustning, Fiske, Spelrum, Golf, Gym, Sjö, Tvättstuga, Restaurang, Bastu, Squash, Pool (inomhus), Telefon, Tennis, Vattenskidåkning, Bubbelpool /
Närliggande faciliteter
Casino (20.0 miles), utförsåkning (56.0 miles), mataffär (2.0 miles), ridning (3.0 miles), medicinsk utrustning (2.0 miles), skidskola (56.0 miles),
Flygplats
Glasgow - (20 miles - 32 km)

Checka in ut
Lördag SöndagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)

Vår lodge på Cameron House på Loch Lomonds stränder ligger perfekt med utmärkt väg, järnväg och luft.

Det är en utmärkt position för enkel dagstur till Edinburgh, Stirling och Inverary om du vill se några av Skotlands magnifika slott och Glasgow är en kort tågresa från den lokala stationen i Balloch.

Som en del av Loch Lomond och Trossachs National Park är denna region känd för sin naturliga skönhet, med enastående promenader och cykelvägar att njuta av. Båtliv, fiske, golf både på Cameron House och vid Carrick är alla tillgängliga. Fritids- och spa-anläggningarna på Cameron House och Carrick i närheten är 5-stjärnan och oöverträffad.

Du kan gå till bryggan på loch, precis framför hotellet, för att fånga en flottör för en fascinerande flygtur på öarna och det lokala området.

Det finns många närliggande restauranger som erbjuder traditionell gästfrihet och bra lokal mat, både inom Cameron House eller inom några miles.

För en längre dagstur finns det val på lunch på Pierhouse i Port Appin med fantastisk utsikt över öarna Lismore och Mull, till den ursprungliga Loch Fyne restaurangen vid Loch Fyne. Båda restaurangerna serverar den mest utsökta fisken, som inte kunde bli friskare!

För historikerna är området fördjupat i historien. En mängd berömda historiska individer är associerade med högländerna, inklusive Robert the Bruce, William Wallace, Mary Queen of Scots, Rob Roy MacGregor och Sir Walter Scott. Slagfälten i Bannockburn, Stirling och Culloden ligger inom en dags bilresa och är väl värda ett besök och en tur runt sina museer.

Tillbaka i 2004 såg vi flera loger innan vi bosatte sig på Lodge 83 på grund av sitt lugna läge bort från klustren närmare hotellet, men inom 5 minuters promenad från Boat House restaurang med utsikt över Loch och bara 10 minuters promenad till hotellet och fritidscenter.

Lodgen själv erbjuder den högsta komforten. På bottenvåningen leder den rymliga korridoren till två stora sovrum med välutrustade badrum och mycket bekväma sängar, sedan på övervåningen till den rymliga vardagsrummet / vardagsrummet med golv till takfönster och en balkong med matplats för 6. Detta gränsar till ett rymligt och välutrustat kök med kvalitetsapparater för alla typer av matlagning och matlagning.

Lodge sover bekvämt sex gäster. Loungen på första våningen har en full och robust neddragnings king size-säng betjänad av ett välutrustat badrum / dusch precis vid loungen, som inkluderar en privat bastu.

Vår tid här har varit magisk. Vi har ägt lodgen för 14 år sedan 2004, som står testament till de många glada veckorna vi har spenderat här varje år. Men vi känner nu att det är dags att gå vidare och hitta en vårdnadshavare för den här speciella platsen. För en ny ägare att njuta av underbara hösten pauser vid porten till högländerna med så mycket att utforska, och i sådan stil och sådan komfort!
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 2454 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.