Foto av Club La Costa Marina del Rey
Foto av Club La Costa Marina del Rey
Foto av Club La Costa Marina del Rey
Foto av Club La Costa Marina del Rey
Foto av Club La Costa Marina del Rey

Adress: Urbanizacion Marina del Sol, Carretera de Cadiz Kilometro 206.5, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.clublacosta.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Club La Costa på Marina Del Rey


En exklusiv enda resort med utsikt över det arabiska Sohail-slottet, för att inte tala om med panoramautsikt över Medelhavet och närliggande bergskedjor, är Club La Costa på Marina Del Rey crème de la crème när det gäller tidsdelning or Fraktionerat ägande. Det kan hittas högt uppe i Spaniens kända Costa del Sol, och kuststäder som Malaga och Marbella ligger en kort bilresa bort. Anläggningen erbjuder rymliga lägenheter med ett och två sovrum, som är fyllda med bekvämligheter, men behåller sin bekväma charm och sover upp till sex personer samtidigt. Om du gillar att visa upp din kulinariska stil på semester, är allt till hands för att hjälpa dig - eller njut av att äta ute på de många typerna av mat som finns i både närmaste och lokala områden.

Om du älskar att utforska och njuta av historia och kultur, resa till regal Sevilla eller magnifik Córdoba, en romerskt grundad stad som spelar värd för en invecklad, fantastisk moské. Reser bara lite längre bort kommer du också att kunna bevittna den visuella behandla som är det legendariska Alhambra-palatset. För tidsdelning or Fraktionerat ägande som ger dig tillgång till allt detta och mer, Rese och fritid rekommenderar att överväga Club La Costa på Marina Del Rey.

Club La Costa Marina del Rey Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (vissa enheter), Kök (alla enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Simbassäng,
Närliggande faciliteter
Biluthyrning (närliggande), Strand (närliggande), Casino (9.0 miles), Barnomsorg (i närheten), Barnens pool (i närheten), Motionutrustning (Närliggande), Fiske i närheten, Spelrum (i närheten), Golf (2.0 Mil), Livsmedelsaffär (i närheten), Live underhållning (närliggande), Medicinsk utrustning (i närheten), Lekplats (närliggande), Restaurang i närheten, Snackbar (i närheten), Tennis (närliggande), Vattenskidåkning (2.0 miles) Vindsurfing (2.0 miles),
Flygplats
Malaga - (17 miles - 27 km)
Checka in ut
Lördag Söndag

Köpklubb La Costa Marina del Rey timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Club La Costa Marina del Rey innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club La Costa Marina del Rey varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club La Costa Marina del Rey

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club La Costa Marina del Rey. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Club La Costa Marina del Rey.

Någon som tittar på Sälja timeshare använda Club La Costa Marina del Rey kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.