Foto av Club La Costa Destination Club
Foto av Club La Costa Destination Club
Foto av Club La Costa Destination Club
Foto av Club La Costa Destination Club
Foto av Club La Costa Destination Club
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.clcworld.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Club La Costa Destinations Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Club La Costa s Globalt nätverk av hotell och resorts ger medlemmar tillgång till mer än 4000-orter i över 100-länder. Club La Costa började i 1984 växa till över 50,000-medlemmar i 22 lyxhotell i Spanien, Teneriffa, Österrike och Storbritannien med anslutningsavtal som ger medlemmar tillgång till tusentals orter runt om i världen. Club La Costa Destinations Club erbjuder även ägare tillgång till en gren av kryssningar till klubbmedlemmar så att de kan göra ännu mer ut ur deras tidsdelning.

Som föredragen partner Rese och fritid Tro på boendet på Club La Costa s Lyxiga orter att vara rymliga och hållas till en hög standard med högkvalitativa möbler Satellit-TV och fullt utrustade kök och faciliteter. Skidorterna hålls rena och städade plus Club La Costa ger alla bekvämligheter du kan förvänta dig av en lyxresort som närbutiker och restauranger, underhållning och barnaktiviteter så det borde finnas något att göra för hela familjen.

Att ordna sin sju nattferie med Club La Costa Destinations Club med hjälp av detta tidsdelning Baserat system som alla medlemmar behöver göra är att ringa sin bokningsavdelning för att ordna sin semester med Club La Costas artiga personal som alltid är angelägna om att hjälpa. De har till och med en reseavdelning som kan boka medlemmar flygningar på dina vägnar medan skidorterna erbjuder medlemmar ett välkomstpaket vid ankomsten som innehåller helgdagens väsentligheter om det fanns något som de kanske hade glömt.

Buy Club La Costa Destination Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Club La Costa Destination Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club La Costa Destinations Club, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club La Costa Destinations Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club La Costa Destinations Club-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Club La Costa Destinations Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare Använda Club La Costa Destinations Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.