Foto av Club La Costa Fractional Ownership Sunningdale Village
Foto av Club La Costa Fractional Ownership Sunningdale Village
Foto av Club La Costa Fractional Ownership Sunningdale Village
Foto av Club La Costa Fractional Ownership Sunningdale Village
Foto av Club La Costa Fractional Ownership Sunningdale Village

Adress: Sunningdale Village på Club La Costa, Calle San Miguel, 38639 Oasis del Sur, Teneriffa, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.clublacosta.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Club La Costa Fractional Ownership Sunningdale Village


Bråkligt ägande är en icke-traditionell typ av timeshare ägande. I stället för att äga en vecka eller två på din hemort, äger du en bit av fastigheten själv. Din fördelning av poäng fördelar ger dig större flexibilitet, vilket innebär mycket mer kontroll över din semester varje år. Du kommer inte längre vara bunden till samma semester år in, år ut. Och i slutet av ditt hyresavtal säljs fastigheten och du får en del av vinsten! Med Club La Costa har du tilldelat ett antal bråkdelar som du kan använda på ett antal olika orter i deras portfölj. Denna utväg är bara en av många!

En annan juvel i CLC World-kronan, Club La Costa på Sunningdale Village är både en stimulerande och avkopplande semesterort för den kräsna tidsdelning or Fraktionerat ägande köpare. Beläget på den spännande ön Teneriffa, Spanien, Är denna utväg en perfekt passform för alla, oavsett om du letar efter att bara ta bort dina dagar vid poolen eller utforska de vackra omgivningarna.

Besök Los Abrigos, en pittoresk fiskeby som kan erbjuda otroliga fiskrestauranger. Playa de las Americas där du inte hittar något slut på festa möjligheter; Eller till och med Tiede National Park med sitt berömda månlandskap.

Om du är en homebody även på semester, erbjuder resorten mycket i vägen för underhållning, organiserad av sin egen Team Marina. Den stora utomhuspoolen har en egen snackbar för måltider vid poolen, och barnen kommer att njuta av den helt förvaltade barnklubben och barnpoolen. Köp in mat från den lokala butiken och piska upp några kulinariska läckerheter i ditt utrustade kök och njut av utsikten över La Gomera från din balkong när du äter i komfort. För allt du kan önska från tidsdelning or Fraktionerat ägande och mer, Rese och fritid Presenterar för återförsäljning Club La Costa på Sunningdale Village.

Köp Club La Costa Fraktionell Ägarskap Sunningdale Village timeshare

När du köper genom Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder även säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare och Holiday Ownership Council. Vi följer både den europeiska och brittiska regeringens lagstiftning om återförsäljning och försäljning av timeshare.

Hyr Club La Costa Fractional Ownership Sunningdale Village innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club La Costa Fractional Ownership Sunningdale Village varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club La Costa Fraktionalt ägande Sunningdale Village

Travel & Leisure Group specialiserar sig också på att sälja timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club La Costa Fractional Ownership Sunningdale Village. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Club La Costa Fractional Ownership Sunningdale Village.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Club La Costa Bråkig äganderätt Sunningdale Village kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.