Foto på WorldMark Chelan � Lake House
Foto på WorldMark Chelan � Lake House
Foto på WorldMark Chelan � Lake House
Foto på WorldMark Chelan � Lake House
Foto på WorldMark Chelan � Lake House

Adress: 402 W. Manson Highway, Chelan, WA 98816, USA
Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Worldmark Chelan – Lake House? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


WorldMark Chelan - Lake House är ett fantastiskt val för dem som vill äga en tidsdelning i USA eftersom det är perfekt placerat i en av de stora staterna, Washington. Anläggningen erbjuder utmärkta faciliteter som kommer att göra din resa till en minnesvärd. Lägenheterna har fullt möblerade kök som gör att du kan få ut det mesta av din ledighet och spendera den med de människor du verkligen älskar, oavsett om du har kommit på semester med din vän, din älskling eller till och med hela familjen.

Köper WorldMark Chelan � Lake House timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr WorldMark Chelan � Lake House innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med WorldMark Chelan � Lake House varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på WorldMark Chelan � Lake House

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja WorldMark Chelan � Lake House-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med WorldMark Chelan � Lake House.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda WorldMark Chelan � Lake House kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.