Foto av Woodford Bridge Country Club
Foto av Woodford Bridge Country Club
Foto av Woodford Bridge Country Club
Foto av Woodford Bridge Country Club
Foto av Woodford Bridge Country Club

Adress: Woodford Bridge Country Club, Woodford Bridge Country Club, Milton Damerel, Nr. Holsworthy, EX22 7LL, England
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.diamondresortsandhotels.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Woodford Bridge Country Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


För din nästa semester investering, varför inte överväga tidsdelning med den historiska Woodford Bridge Country Club i Devon, England? En del av Diamond Resorts Group, hittar du toppklassig boende och faciliteter, tillsammans med en mängd lokala attraktioner som är tillgängliga med bil - vilket rekommenderas för att njuta av att utforska området. Den milda byns atmosfär gör dig till en känsla av otrolig lugn och avkoppling, så att alla livets små niggles spänningar enkelt smälter bort. Om du vistas på plats under din flyktid, finns det tillräckligt för att hålla dig upptagen. Spela några spel med squash eller badminton, bada i uppvärmd inomhuspool, eller dra nytta av soliga dagar med fiske, vandring, cykling eller till och med ridning!

Bosattlivet - inklusive påfåglar och ankor - kommer att hålla dig underhållen när du äter ute på din privata uteplats, och alla moderna bekvämligheter ingår i din lodge. En perfekt bas för att utforska området, ta en bil till Barnstaple, Bude, Woolacombe och omgivande byar, eller om vädret är emot dig, gå över till Eden Project i Cornwall. Rese och fritid är glada att presentera Woodford Bridge Country Club, en mycket brittisk tidsdelning tillflykt.

Woodford Bridge Country Club Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla enheter, Delvis / Full) Luftkonditionering (En del enheter) Öppen spis - Enhet (En del enheter) Matta (Vissa enheter) Tvättmaskin / Torktumlare (Enheter) Diskmaskin (Enheter) Mikrovågsugn (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Fiske, pool (inomhus), squash, träningsutrustning, hälsoklubb, bastu, bubbelpool, spelrum, levande underhållning, handikappvänlig, telefon, livsmedelsaffär, restaurang, snackbar
Närliggande faciliteter
Beach (25.0 miles) Scuba Diving (16.0 miles) Lake (11.0 miles) Golf (9.0 miles) Tennis (9.0 miles) Ridning (11.0 miles) Biluthyrning (6.0 miles) Tvätt (2.0 miles) Medical Facility (6.0 miles) Shopping (6.0 miles)
Flygplats
Exeter - 41.0 miles / 65.0 km
Checka in ut
Söndag

Köper Woodford Bridge Country Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Woodford Bridge Country Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Woodford Bridge Country Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Woodford Bridge Country Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Woodford Bridge Country Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Woodford Bridge Country Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Woodford Bridge Country Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.