Foto av Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort
Foto av Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort
Foto av Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort
Foto av Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort
Foto av Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort

Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.funroyale-tropicale.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Village Caraibe Tennis, Golf & Beach Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Village Caraibe Tennis, Golf och Beach Resort slutar din strävan efter det mest fantastiska tidsdelning ägande i Puerto Plata, Dominikanska republiken. Beläget i den livliga Playa Dorada, kommer du aldrig att känna sig kort förändrad i den här lyxiga all inclusive-resorten. Alla hundra åttiofyra rum är välutrustade och rymliga. Faciliteterna inkluderar luftkonditionering, vardagsrum med bäddsoffa, TV och eget badrum. Från din balkongs komfort kan du tillbringa lata dagar som slappna av bland lugnande trädgårdar eller golfbanor.

Dessutom används Rese och fritid timeshare mäklare är säker på att du kommer att njuta av de många faciliteterna på Village Caraibe Tennis, Golf och Beach Resort. Den inbjudande utomhuspoolen är den perfekta reträtten för dagar då solen kan smälta himlens blå. Du kan också spela tennis och volleyboll eller ha kul i aerobic, salsa och merengue klasserna. En Robert Trent Jones golfbana i 18-hålet sitter intill orten och Atlanten ligger bara en avskild promenad bort. Härifrån, förlora dig i en mängd spännande vattensporter, inklusive vindsurfing, snorkling och kajakpaddling. Andra semesterförnödenheter att fylla din tid är ridningsturer och ett besök på populära platser i närheten som Altos de Chavon Village, Bayahibe och Minitas.

Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), kök (alla enheter, minikök), telefon (alla enheter),
Resort faciliteter
Livsmedelsbutik, Live underhållning, Medicinsk utrustning, Restaurang, Simbassäng, Tennis,
Närliggande faciliteter
All Inclusive Resort, Beach (närliggande), Båtliv (närliggande), Casino (närliggande), Fiske (I närheten), Golf i närheten, Ridning (närliggande), Dykning (närliggande), Vattenskidåkning (Närliggande), Vindsurfing I närheten),, *En obligatorisk allomfattande avgift krävs och beroende på semester och säsong kan det omfatta måltider, drycker, utflykter, transport, anläggningsaktiviteter, semesteranläggningar, tjänster och faciliteter.
Flygplats
Puerto Plata International - (15 miles - 24 km)
Checka in ut
lördag

Köp Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.