Bild från St Georges Club
Bild från St Georges Club
Bild från St Georges Club
Bild från St Georges Club
Bild från St Georges Club

Adress: Rose Hill, PO Box GE 92, St. George, Bermuda,
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.stgeorgesclub.bm

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på The St. George's Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Bermuda kan vara beryktad för sin fruktade triangel, men vi vet att du på St George's Club inte får något annat än lycka. Detta tidsdelning resort ligger perfekt i St George's, som är turistens huvudstad på ön.

Det finns underbara restauranger bara stunder från orten, men maten som erbjuds på Griffin's Bistro och Blackbeard's Hideout, som båda erbjuder en blandning av lokala och internationella rätter, är mycket berömd. På kvällarna när en lätt måltid är mest önskvärd är det möjligt att piska upp något för att möta din sug i stugans kök. Rese och fritid timeshare mäklare älskar att det är möjligt att göra detta och att sitta på en balkong eller uteplats och titta på utsikten.

Vackra stränder är spelets namn i Bermuda, och St George's Club ligger bara några minuters promenad från en mängd av dem. Achilles 'Bay, St. Catherine's Beach och Tobacco Bay är utmärkta val för att simma eller snorkla, där du kan se färgade tropiska fiskar. Det finns också en pendelbuss från orten till dessa stränder; perfekt för dem med nedsatt rörlighet eller som bara föredrar att spara sin energi i värmen. Vi älskar denna utväg och vi vet att du kommer också!

St Georges Club Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla enheter), Mattor (Alla enheter), Diskmaskin (Vissa enheter), Kök (Alla enheter, Delvis / Full), Telefon (Alla enheter), Tvättmaskin / torktumlare (Vissa enheter),
Resort faciliteter
Golf, Livsmedelsaffär, Health Club, Tvättservice, Hiss, Restaurang, Pool, Tennis,
Närliggande faciliteter
Strand (1.0 miles), Båtliv (1.0 miles), Fiske (i närheten), Frisör (i närheten), Ridning (10.0 miles), Live underhållning (1.0 miles), Medicinska faciliteter (i närheten), Shoppingområde (i närheten), Snack Bar (I närheten), Spa (1.0 miles), Vattenskidåkning (1.0 miles),
Flygplats
Bermuda - (3 miles - 4 km)
Checka in ut
(Veckor) lördag

Att köpa St Georges Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr St Georges Club innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjda med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med St Georges Club varför inte prova att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyra kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en till tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på St Georges Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i St Georges Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med St Georges Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda St Georges Club kan vara säkert medveten om att de är i säkra händer med pengar som deponerats på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.