Foto från CLC Sunningdale Village
Foto från CLC Sunningdale Village
Foto från CLC Sunningdale Village
Foto från CLC Sunningdale Village
Foto från CLC Sunningdale Village

Adress: Calle San Miguel, 38639 Oasis del Sur, Santa Cruz de Teneriffa, Teneriffa, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.clublacosta.com

Klicka här för att se fler fastigheter till försäljning och uthyrning på CLC Sunningdale Village


En annan juvel i CLC World-kronan, Club La Costa på Sunningdale Village är både en stimulerande och avkopplande semesterort för den kräsna tidsdelning or Fraktionerat ägande köpare. Beläget på den spännande ön Teneriffa, Spanien, den här resorten är en perfekt passform för alla - oavsett om du bara vill ha bort dina dagar vid poolen eller utforska i de vackra omgivningarna.

Besök Los Abrigos, en pittoresk fiskeby som kan erbjuda otroliga fiskrestauranger. Playa de las Americas där du inte hittar något slut på festa möjligheter; Eller till och med Tiede National Park med sitt berömda månlandskap.

Om du är en homebody även på semester, erbjuder resorten mycket i vägen för underhållning, organiserad av sin egen Team Marina. Den stora utomhuspoolen har en egen snackbar för måltider vid poolen, och barnen kommer att njuta av den helt förvaltade barnklubben och barnpoolen. Köp in mat från den lokala butiken och piska upp några kulinariska läckerheter i ditt utrustade kök och njut av utsikten över La Gomera från din balkong när du äter i komfort. För allt du kan önska från tidsdelning or Fraktionerat ägande och mer, Rese och fritid Presenterar för återförsäljning Club La Costa på Sunningdale Village.

CLC Sunningdale Village Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Diskmaskin (Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Livsmedelsaffär, Live underhållning, Lekplats, Restaurang, Snackbar, Simbassäng,
Närliggande faciliteter
Strand (7.0 miles), Båtliv (9.0 miles), Casino (7.0 miles), Motionutrustning (Närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (Närliggande), Ridning (2.0 miles), Medicinsk utrustning (7.0 miles), Dykning (4.0 miles), tennis (i närheten), vattenskidor (3.0 miles), vindsurfing (3.0 miles),
Flygplats
Reina Sofia - (3 miles - 4 km)
Checka in ut
Fredag ​​lördag söndag

Att köpa CLC Sunningdale Village timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr CLC Sunningdale Village innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjda med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med CLC Sunningdale Village varför inte prova att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en till tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på CLC Sunningdale Village

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja CLC Sunningdale Village fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-TV på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med CLC Sunningdale Village.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda CLC Sunningdale Village kan vara säkert medveten om att de är i säkra händer med pengar som deponerats på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.