Foto av Ses Fontanellas Plaza
Foto av Ses Fontanellas Plaza
Foto av Ses Fontanellas Plaza
Foto av Ses Fontanellas Plaza
Foto av Ses Fontanellas Plaza

Adress: Ses Fontanellas Plaza (# 2836), Urb. Ses Fontanellas Plaza, C / Es Caló, 104, Cala de Bou, San José, Ibiza, Balearerna, Spanien
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.intercorpgrp.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Ses Fontanellas Plaza? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


I den tjocka sommaren är Ses Fontanellas Plaza platsen att vara. En lång sträcka av vit sandstrand, gott om solstolar och oändliga möjligheter till vindsurfing, segling och dykning väntar dig i detta fyrstjärniga lägenhet precis vid strandpromenaden i Ibiza, Spanien. Långa nätter och ännu längre partier försäkras på samma sätt av den närbelägna strandpromenaden med den livligaste uppsättningen barer, restauranger och kvalitetsbutiker i etnisk stil. Populära sevärdheter i området är också tillgängliga, inklusive den livliga staden San Antonio, staden Ibiza och slottet och Necropolis del Puig des Molins.

Inuti bostaden, svalka i poolerna och mingla med kollega tidsdelning gäster i barer och restauranger. Missa inte den vanliga levande underhållningen på kvällarna också.

När det är dags att vila, Rese och fritid timeshare mäklare garanterar tyst och god sömn i någon av de åttioåtta rummen på Ses Fontanellas Plaza. Rummen ger högkvalitativ komfort som kommer att fräscha upp dig för en annan livlig sommardag. De flesta av dessa lägenheter har havsutsikt från den privata balkongen och är alla utrustade med luftkonditionering, minibar, pentry, internetuppkoppling, satellit-TV och DVD-spelare och separat badkar och dusch hårtork.

Ses Fontanellas Plaza faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (Vissa Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnomsorg, Barnpool, Livsmedelsaffär, Tvättservice, Hiss, Live underhållning, Restaurang, Snackbar, Swimmingpool, Tennis,
Närliggande faciliteter
Strand (i närheten), Casino (12.0 miles), Golf (13.0 miles), Hälsoklubb (i närheten), Ridning (6.0 miles), Medicinsk utrustning (1.0 miles), Vattenskidor (1.0 miles)
Flygplats
Ibiza - (15 miles - 24 km)
Checka in ut
(Veckor) lördag, söndag

Köper Ses Fontanellas Plaza timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Ses Fontanellas Plaza innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Ses Fontanellas Plaza varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Sälja och sälja på Ses Fontanellas Plaza

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Ses Fontanellas Plaza. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Ses Fontanellas Plaza.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Ses Fontanellas Plaza kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.