Foto av Santa Eulalia Hotel & Spa
Foto av Santa Eulalia Hotel & Spa
Foto av Santa Eulalia Hotel & Spa
Foto av Santa Eulalia Hotel & Spa
Foto av Santa Eulalia Hotel & Spa

Adress: Estrada De Santa Eulalia, Areias de Sao Joao, 8200-269 Albufeira, Portugal
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.conforhoteis.pt

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Santa Eulalia Hotel & Spa? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Santa Eulalia Hotel and Spa är omgivet av vackra trädgårdar och ligger bara några minuter från stranden och är en fristad för avkoppling i Algarve, Portugal. Från detta 4-stjärniga hotellkomplex ligger de populära stränderna Santa Eulalia och Oura bara femton minuters promenad bort. Stora fritids möjligheter till golf, vandring och cykelleder finns också i närheten, liksom roliga vattensporter som vattenskidor, vindsurfing och parasailing.

Inuti boende, Rese och fritid timeshare mäklare är säkra du kommer att hitta mycket behövs föryngring i spaet som erbjuder många behandlingar för hela kroppen. Du kan vidare varva ner i inomhus- och utomhuspooler med poolbar och solstolar eller njut av kvällsunderhållningen med levande musik och karaoke. För mer bekvämlighet finns det också tillgång till Wi-Fi, en restaurang och bar och ett gym.

Slutligen erbjuder de hundra trettio lägenheterna i Santa Eulalia Hotel and Spa den komfort och vila som du behöver. Alla dessa tidsdelning enheterna har luftkonditionering, bäddsoffa, LCD-TV med satellitkanaler, kök med kylskåp, mikrovågsugn och kaffebryggare, eget badrum med hårtork och balkong. Vissa rum har utsikt över trädgården eller poolen.

Köper Santa Eulalia Hotel & Spa timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Santa Eulalia Hotel & Spa innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Santa Eulalia Hotel & Spa varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Santa Eulalia Hotel & Spa

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Santa Eulalia Hotel & Spa. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Santa Eulalia Hotel & Spa.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Santa Eulalia Hotel & Spa kan det vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.