Foto av Royal Club på Bonnington Tower
Foto av Royal Club på Bonnington Tower
Foto av Royal Club på Bonnington Tower
Foto av Royal Club på Bonnington Tower
Foto av Royal Club på Bonnington Tower

Adress: Bonnington Jumeirah Lake Towers, PO Box 37246, Dubai, Förenade Arabemiraten
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.royalclubdubai.com/

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Royal Club i Bonnington Tower


På Travel & Leisure Group har vi möjligen det största lager av ägarskap som finns tillgängligt på Royal Club på Bonnington Tower till konkurrenskraftiga priser. De flesta säljare är öppna för erbjudanden. Vi har många fler veckor i lager och har tillgång till tusentals veckor från andra företag. För att fråga om den här fastigheten, fyll i kontaktformuläret som finns på denna sida eller ring oss GRATIS på 0800 071 4674.

Royal Club på Bonnington Tower Facilities

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering, Matlagningsmöjligheter, DVD eller video, TV
Resort faciliteter
Bar / Cocktail Lounge, Dag Spa, Underhållning, Livsstil, Fitnessrum, Utrustad, Livsmedelsaffär / Supermarket, Sjö, Tvättservice, Restaurang, Bastu eller ångbad, Pool, Inomhus, Simbassäng, Utomhus, Bubbelbad eller Bubbelbad
Närliggande faciliteter
Stranden Cykelleder Fiske Golf Ridning Lekplats Segling / Uthyrning Dykning Skridskoåkning, Skidåkning, utförsåkning Tennis Vattenskidor
Flygplats
Dubai / DXB 19 Miles / 31 KM
Checka in ut
Fredag ​​lördag

Njut av ett hem hemifrån erfarenhet på Royal Club på Bonnington Tower

När du köper timeshare på fastigheter som Royal Club på Bonnington Tower, garanteras du en årlig avresa. Det blir snabbt ditt hem hemifrån och erbjuder en unik och fredlig paus från ditt vardag.

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Royal Club på Bonnington Tower innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Royal Club på Bonnington Tower varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Royal Club på Bonnington Tower

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Royal Club på Bonnington Tower. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Royal Club på Bonnington Tower.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Royal Club på Bonnington Tower kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.