Foto från Rio Selva Resort
Foto från Rio Selva Resort
Foto från Rio Selva Resort
Foto från Rio Selva Resort
Foto från Rio Selva Resort

Adress: Desvio Kilometro 76 A Coroico, Huarinillas-Nor Yungas
Departamento La Paz
Nor Yungas, BOLIVIA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.rioselva.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Rio Selva Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


På Travel & Leisure Group har vi möjligen det största lager av ägarskap som finns tillgängligt på Rio Selva Resort till konkurrenskraftiga priser. De flesta säljare är öppna för erbjudanden. Vi har många fler veckor i lager och har tillgång till tusentals veckor från andra företag. För att fråga om den här fastigheten, fyll i kontaktformuläret som finns på denna sida eller ring oss GRATIS på 0800 071 4674.

Rio Selva Resort faciliteter

Enhetsfaciliteter
Telefon (alla enheter),
Resort faciliteter
Båtliv, Barnpool, Konferensfaciliteter, Träningsutrustning, Fiske, Spelrum, Tvättservice, Lekplats, Racketboll, Restaurang, Bastu, Snackbar, Pool, Bubbelpool/bubbelpool,
Närliggande faciliteter
Livsmedelsaffär (9.0 miles), Medicinsk utrustning (5.0 miles),
Flygplats
El Alto International - (53 miles - 85 km)
Checka in ut
Fredag

Njut av en upplevelse hemifrån på Rio Selva Resort

När du köper timeshare på fastigheter som Rio Selva Resort, är du garanterad en årlig resa. Det kommer snabbt att bli ditt hem hemifrån, och erbjuder en unik, fridfull paus från din vardag.

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Rio Selva Resort innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Rio Selva Resort varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Rio Selva Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Rio Selva Resort. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Rio Selva Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Rio Selva Resort kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.