Foto av La Boca Casa vid havet
Foto av La Boca Casa vid havet
Foto av La Boca Casa vid havet
Foto av La Boca Casa vid havet
Foto av La Boca Casa vid havet

Adress: 365 N. Ocean Blvd., Boca Raton, FL, 33432, USA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.vriresorts.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på La Boca Casa by the Ocean? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


På Travel & Leisure Group har vi möjligen det största lager av ägarskap som finns tillgängligt på La Boca Casa vid havet till konkurrenskraftiga priser. De flesta säljare är öppna för erbjudanden. Vi har många fler veckor i lager och har tillgång till tusentals veckor från andra företag. För att fråga om den här fastigheten, fyll i kontaktformuläret som finns på denna sida eller ring oss GRATIS på 0800 071 4674.

La Boca Casa vid havet anläggningar

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), Matta (Alla Enheter), Diskmaskin (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Tvättservice, Simbassäng, Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Strand (i närheten), båtliv (5.0 miles), fiske (i närheten), golf (i närheten), livsmedelsbutik (1.0 km), hälsoklubb (2.0 miles), liveunderhållning (1.0 km), medicinska anläggningar (3.0 miles) (2.0 miles), Restaurang (I närheten), Shoppingområde (1.0 miles), Squash (2.0 miles), Tennis (2.0 miles),
Flygplats
Fort Lauderdale - (20 miles - 32 km)
Checka in ut
(Veckor) lördag

Njut av ett hemifrån-upplevelse på La Boca Casa vid havet

När du köper timeshare på fastigheter som La Boca Casa vid havet, är du garanterad att du kommer undan varje år. Det blir snabbt ditt hem hemifrån och erbjuder en unik, lugn paus från din vardag.

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr La Boca Casa vid havet innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med La Boca Casa vid havet varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyran kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Säljer och säljer på La Boca Casa vid havet

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja La Boca Casa vid havet. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med La Boca Casa vid havet.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda La Boca Casa vid havet kan vara säker i vetskapen om att de är i säkra händer med pengar som deponerats på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.