Foto av Koli Country Club
Foto av Koli Country Club
Foto av Koli Country Club
Foto av Koli Country Club
Foto av Koli Country Club

Adress: Karannantie 3, Koli, 83960, Finland
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.kolicountryclub.fi

Klicka här för att se fler fastigheter till försäljning och uthyrning på Koli Country Club


Erbjudande besökare året runt aktiviteter, Koli Country Club ligger i det lugna, vackra landskapet i östra Finland. Nära till nationalparken finns det obegränsade möjligheter att vandra, längdskidåkning och utförsåkning och mountainbike. Fiske, båtliv, vindsurfing (medlemmar måste ta med egen utrustning med dem) och jakt kan göra för en oförglömlig tidsdelning Semester. Varje enhet har bastu och satellit-TV. Det rekommenderas att du använder en bil för att njuta av området.

Koli Country Club Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Diskmaskin (Alla Enheter), Öppen spis (Alla Enheter), Öppen spis - Enhet (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Minikitchen), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Bastu (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare
Resort faciliteter
Längdskidåkning, Sjö, Lekplats, Snacksbar,
Närliggande faciliteter
Biluthyrning (26.0 miles), Strand (närliggande), Båtliv (Närliggande), Skidåkning (Närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (34.0 miles), Livsmedelsbutik (4.0 miles), Ridning (6.0 miles), Live underhållning (Närliggande), Medicinsk utrustning (47.0 miles), Restaurang (7.0 miles), Skidskola (i närheten), Telefon (i närheten), Tennis (Närliggande)
Flygplats
Joensuu - (50 miles - 80 km)
Checka in ut
lördag

Köpa Koli Country Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Koli Country Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Koli Country Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Koli Country Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Koli Country Club-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Koli Country Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Koli Country Club kan det vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.