Foto av Es Pueto Club-Hotel
Foto av Es Pueto Club-Hotel
Foto av Es Pueto Club-Hotel
Foto av Es Pueto Club-Hotel
Foto av Es Pueto Club-Hotel

Adress: Ctra. Es Canar s / n, 07840 Santa Eulalia del Rio, Ibiza, Balearerna, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: apartamentos-es-pueto.business.site

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Es Pueto Club Hotel


Du har nu möjlighet tidsdelning utväg ligger i den idylliska byn Santa Eulalia, med utsikt över småbåtshamnen och direkt vid strandpromenaden. Ibiza Town ligger bara 9 miles away, med livligt nattliv och dess medeltida fästning.

Es Pueto ligger nära restauranger, butiker och underhållning. Orten ligger bara fem minuters promenad från stranden. De rymliga och smakfullt inredda lägenheterna är fantastiskt inredda. De flesta har utsikt över Medelhavet. Lägenheterna är välutrustade med fullt utrustat kök, telefon, satellit-TV, DVD-spelare, radio / CD-spelare, central luftkonditionering och värme. Alla har två badrum. Faciliteterna inkluderar bastu, utomhuspool, spelrum, gym och restaurang.

Köper Es Pueto Club-Hotel timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Es Pueto Club-Hotel innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Es Pueto Club-Hotel varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Es Pueto Club-Hotel

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja andelar och andrahandsförsäljning. Vi har mångårig erfarenhet av att sälja Es Pueto Club-Hotel-fastighet. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Es Pueto Club-Hotel.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Es Pueto Club-Hotel kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.