Foto av Dom Pedro Portobelo
Foto av Dom Pedro Portobelo
Foto av Dom Pedro Portobelo
Foto av Dom Pedro Portobelo
Foto av Dom Pedro Portobelo
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.dompedro-hotels.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Dom Pedro Portobelo


På Travel & Leisure Group har vi möjligen det största lager av ägarskap som finns tillgängligt på Dom Pedro Portobelo till konkurrenskraftiga priser. De flesta säljare är öppna för erbjudanden. Vi har många fler veckor i lager och har tillgång till tusentals veckor från andra företag. För att fråga om den här fastigheten, fyll i kontaktformuläret som finns på denna sida eller ring oss GRATIS på 0800 071 4674.

Dom Pedro Portobelo faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla Enheter), Matta (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis / Full), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Hiss, Restaurang, Simbassäng,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Båtliv (närliggande), Casino (Närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (1.0 miles), Livsmedelsaffär (i närheten), Ridning (2.0 miles), Live underhållning , Shoppingområde (närliggande), squash (1.0 miles), tennis (närliggande), vattenskidor (närliggande), vindsurfing (i närheten)
Flygplats
Faro - (16 miles - 25 km)
Checka in ut
Torsdag, lördag, söndag

Njut av ett hem hemifrån erfarenhet på Dom Pedro Portobelo

När du köper timeshare på egenskaper som Dom Pedro Portobelo, är du garanterad en årlig get away. Det blir snabbt ditt hem hemifrån och erbjuder en unik och fredlig paus från ditt vardag.

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Dom Pedro Portobelo innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Dom Pedro Portobelo varför försök inte hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Dom Pedro Portobelo

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Dom Pedro Portobelo. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Dom Pedro Portobelo.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Dom Pedro Portobelo kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.