Foto från Disney's Vacation Club
Foto från Disney's Vacation Club
Foto från Disney's Vacation Club
Foto från Disney's Vacation Club
Foto från Disney's Vacation Club

Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.disneyvacationclub.disney.go.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Disney's Vacation Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Disney Vacation Club är ett semesterägande program som inte bara är flexibelt och prisvärt, det är ett bekvämt och kostnadseffektivt sätt för dig och din familj att se världen - nu och för kommande år!

Är du och din familj ute efter att återuppleva den unika Disney-magiken varje år? Disney Vacation Club är ett program för semesterägare som är flexibelt, prisvärt och bekvämt. Dessutom är det ett kostnadseffektivt sätt för dig och dina nära och kära att se världen - nu och i många år framöver!

The Vacation Points System

Disney Vacation Club är baserat på ett Points-system. Varje år får du en tilldelning av Semesterpoäng som är baserade på storleken på ditt fastighetsintresse. Du kan använda dessa poäng till din semester på Disney Vacation Club Resorts.

Semesterpoäng

Så hur fungerar det? Förutsättningen är väldigt enkel. Ditt fastighetsintresse på en av Disney Resorts ger dig en viss mängd poäng. Ju större ditt intresse desto mer poäng får du. Större antal punkter gör att du kan välja fler dagar eller fler boende. Varje år får du en ny tilldelning av poäng. Och självklart är det helt upp till dig hur du använder dina poäng!

Boende

Du kan njuta av boende på Disney Vacation Club resorts, tillsammans med andra Disney destinationer. Beroende på antalet poäng du tilldelar och hur du väljer att använda dem, kan du välja mellan en stor semester eller ett antal mindre helgdagar. Boende varierar i storlek från studior som sover 4 till villor för grupper upp till 12. Det är naturligtvis nödvändigt att storleken på ditt boende kräver mer eller mindre poäng beroende på vad du behöver.

Bank- och låneposter

En av de största höjdpunkterna i det här ägandet är bankens och lånets flexibilitet. Om du vill ta familjen bort för ett riktigt äventyrsintresse, till exempel ombord på Disney Cruise Line, kan du banka årets poäng tills nästa år, vilket ger dig dubbelt så mycket som du brukar arbeta med. Och om du bara inte kan vänta, bara låna poäng från nästa år!

Lägg till på när din familj växer

Är din familj växande? Det kan innebära att dina semesterbehov kommer att förändras. Med Disney Vacation Club har du alltid frihet att köpa ytterligare fastighetsintresse och därmed fler poäng.

Så varför försena? Kontakta Travel and Leisure Group timeshare mäklare idag för mer information om detta flexibla poängsystem och äga en bit av magiken!

Köper Disney's Vacation Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Disney's Vacation Club innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Disney's Vacation Club varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Disney's Vacation Club

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Disney's Vacation Club-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Disney's Vacation Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Disney's Vacation Club kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.