Foto av Club La Riviera
Foto av Club La Riviera
Foto av Club La Riviera
Foto av Club La Riviera
Foto av Club La Riviera

Adress: Urbanizacion Riviera del Sol, Calle Saturno, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.crownresorts.com

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Crown Resorts på Club La Riviera? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Club La Riviera är en del av Crown Resorts portfölj av tidsdelning semesterboende och är deras mest mysiga erbjudande i Spanien, med bara tjugotvå service lägenheter. Att besöka den populära Costa del Sol men ändå behålla en viss grad av exklusivitet är ett utmärkt sätt att se till att du får den bästa tiden på din semester. Denna utväg erbjuder en välkomnande utomhuspool och en gratis buss till stranden, bara några minuter bort. Ta dig tid att suga i solen, svalna med uppfriskande dopp i vattnet när det blir lite för ångkokt och nypa något gott.

Rese och fritid timeshare mäklare älskar möjligheten att ta en picknick till stranden, möjliggjort av det fullt utrustade köket i varje lägenhet, men det finns också gott om val för läcker lokal biljettpris. Skäm bort en tortilla eller eventuellt någon paella för att verkligen få ut det mesta av din resa till Spaniens solsken. Club La Riviera rekommenderas starkt till semesterfirare som hoppas kunna njuta av en viss kvalitetstid med de människor som de älskar i en mer avskild utväg, så att fokus kan förbli på att bara ta en paus från det normala liv och rörelse i livet.

Club La Riviera Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Simbassäng, Telefon,
Närliggande faciliteter
Strand (närliggande), Båtliv (3.0 miles), Casino (12.0 miles), Barnomsorg (2.0 miles), Fiske (3.0 miles), Golf (2.0 miles), Livsmedelsbutik (I närheten), Frisör (Närliggande), Ridning 3.0 miles), Tvättservice (1.0 miles), Live underhållning (i närheten), Medicinsk utrustning (i närheten), Lekplats (2.0 miles), Restaurang i närheten, Bastu (närliggande), Shoppingområde (Närliggande), Squash Tennis (närliggande), Vattenskidåkning (3.0 miles), Whirlpool / Bubbelbad (I närheten), Vindsurfing (3.0 miles),
Flygplats
Malaga - (24 miles - 38 km)
Checka in ut
(Veckor) lördag, söndag

Köp Club La Riviera timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Club La Riviera innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club La Riviera varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club La Riviera

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club La Riviera fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i försök att sälja timeshare med Club La Riviera.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Club La Riviera kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.