Foto av Crown Points
Foto av Crown Points
Foto av Crown Points
Foto av Crown Points
Foto av Crown Points
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.crown-points.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Crown Points


Hur du använder dina RCI-anslutna poäng
Boka din välförtjänt semester med din Crown Points, vilket ger flexibiliteten att välja din tidsdelning destination och resdatum baserat på tillgänglighet och antalet poäng du har.

Spara poäng
Boka ett byte för mindre poäng än den årliga tilldelningen och spara resten att använda för en ny utbytesresa eller för dem till nästa användningsår.

Låningspoäng
Boka ett byte genom att låna poäng från ditt nästa användningsår som kräver fler poäng än din årliga tilldelning.

Förlänga poäng
Om du inte lyckas använda sparade poäng innan de har gått ut 2 år kan du förlänga dem till ett tredje år mot en mindre avgift.

Att köpa Crown Points timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Crown Points innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Crown Points, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter att du har hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Säljer och säljer på Crown Points

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Crown Points fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Crown Points.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Crown Points kan vara säkert med vetskapen om att de är i säkra händer med pengar som sätts in på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.