Foto av Club le Bristol
Foto av Club le Bristol
Foto av Club le Bristol
Foto av Club le Bristol
Foto av Club le Bristol

Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Club le Bristol? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


A tidsdelning Är inte bara för heta semester och drinkar vid poolen; Det är också ett utmärkt alternativ för skidåkning och andra vinterunderlandsmoro. Club Le Bristol, som ligger i den pittoreska skidorten Isola, är ett fantastiskt alternativ för dem som bara älskar att få adrenalinpumpningen.

Strapping på ett par skidor eller till och med en snowboard, lyftas upp på toppen av ett otroligt berg och whizzing ner det med din närmaste och käraste: vem skulle inte vilja spendera tid på detta sätt? För dem som föredrar livet i en långsammare takt, har naturligtvis också en uppvärmd inomhuspool som Rese och fritid Timeshare mäklare bara kärlek. Efter en hård dag på backarna, eller ens i stället för, är det här ett bra ställe att koppla av med en varm choklad och blicka ut i det magnifika landskapet på vintern Frankrike.

Club Le Bristol är en fantastisk egenskap som har ett gott rykte och med så lätt tillgång till några av de bästa skidorterna i Frankrike, älskar vi det här som ett alternativ för att komma undan det otroliga oändliga regnet i en brittisk vintersäsong och få ut det mesta av varje Månad på året.

Club le Bristol faciliteter

Enhetsfaciliteter
Matta (Alla Enheter), Diskmaskin (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full),
Resort faciliteter
Lyft / Hiss,
Närliggande faciliteter
Barn i närheten, Skidåkning (närliggande), Motionutrustning (9.0 miles), Spelrum (i närheten), Golf i närheten, Mataffär (närliggande), Frisör (närliggande), Ridning (Närliggande), Sjö 4.0 miles), Tvättservice (I närheten), Live underhållning (Närliggande), Medicinsk utrustning (i närheten), Lekplats (Närliggande), Restaurang i närheten, Bastu (9.0 miles), Shoppingområde (Närliggande), Skidskola Snackbar (i närheten), Spa (9.0 miles), Squash (9.0 miles), Simbassäng (i närheten), Telefon (i närheten), Tennis (i närheten), Whirlpool / Bubbelbad (9.0 miles)
Flygplats
Nice - (56 miles - 90 km)
Checka in ut
lördag

Köpa Club le Bristol timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Club le Bristol innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club le Bristol, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club le Bristol

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har mångårig erfarenhet av att sälja fastigheter i Club le Bristol. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Club le Bristol.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Club le Bristol kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.