Foto av Ona Dorada El Tarter
Foto av Ona Dorada El Tarter
Foto av Ona Dorada El Tarter
Foto av Ona Dorada El Tarter
Foto av Ona Dorada El Tarter

Adress: Ransol, Canillo, Andorra, AD100, Andorra
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: onagrup.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Club La Solana De Ransol


Andorra är nästan en hemlighet; en liten oberoende furstendöme mellan Spanien och Frankrike som håller charmen hos båda. Ona Dorada El Tarter i Ransol ligger bara några minuter från linbanor som försiktigt lyfter dig mot det mest otroliga och hisnande landskapet. Härifrån är det lätt att vandra längs vackra vägar och ta sig in i flora och fauna där regionen är särskilt anmärkningsvärd. Rese och fritid timeshare mäklare älskar att det är möjligt att tillbringa både sommar och vinter och allt däremellan i denna fantastiska sluttningsläge med endast hundra och åttio regelbundna invånare.

Ona Dorada El Tarter erbjuder semesterfirare det bästa i tidsdelning lägenheter för att utforska Pyrenéerna. Anläggningen är välkomnande vid första ankomsten, stenen fasaden passar fint med atmosfären och utseendet på regionen. Utsikten är underbar från varje lägenhet, en perfekt plats att sitta och njuta av en kopp kaffe och njuta av pausen från verkligheten. Med ett kök och sittgrupp i vardera, kommer du att kunna ta dig tid att göra en lätt måltid istället för att gå ut till någon av de närliggande restaurangerna, om din dag med vandring eller skidåkning har slitit ut dig. Det finns ingen anledning att rusa alls när du besöker denna lugna tillflyktsort i bergen.

Ona Dorada El Tarter faciliteter

Enhetsfaciliteter
Eldstad - Enhet (Vissa Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis), Tvättmaskin / Torktumlare (Vissa Enheter),
Resort faciliteter
Övningsutrustning, Livsmedelsaffär, Restaurang, Bastu, Snackbar, Telefon,
Närliggande faciliteter
Skidåkning (närliggande), Skidskola (i närheten), Squash (9.0 miles), Swimming Pool (1.0 miles) , Tennis (1.0 miles),
Flygplats
Barcelona - (125 miles - 201 km)
Checka in ut
lördag

Köper Ona Dorada El Tarter timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Ona Dorada El Tarter innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Ona Dorada El Tarter varför försök inte hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Ona Dorada El Tarter

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Ona Dorada El Tarter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Ona Dorada El Tarter.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Ona Dorada El Tarter kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.