Foto av Club Costa Sal
Foto av Club Costa Sal
Foto av Club Costa Sal
Foto av Club Costa Sal
Foto av Club Costa Sal

Adress: Costa Sal Urb. Matagorda, Puerto del Carmen, Lanzarote, Calle Agonal 6, Urb. Matagorda, Puerto del Carmen, Lanzarote, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.costasal.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Club Costa Sal


Beläget i den populära semesterorten Matagorda i Puerto Del Carmen, Lanzarote du hittar Club Costa Sal. Den här prisbelönta tidsdelning resort ligger bland 13 tunnland frodiga trädgårdar med ett brett utbud av lokaler, inklusive en stormarknad, tennisbana, lekplats och två poolområden med både vuxna och barnpooler. Rese och fritid tro på onsite bar och restaurang bemannad med engelska och irländska arbetare som erbjuder frukost, lunch och middag är en sann bonus.

Denna tidsdelning resort erbjuder en blandning av studio, ett sovrum och två sovrum. Det finns också en rad bungalows och villor som erbjuds. Alla boende erbjuder alla bekvämligheter du kan förvänta dig av en utväg av denna kaliber, såsom satellit-TV, telefon, Wi-Fi, luftkonditionering och ett pentry med större egenskaper som erbjuder ett fullt utrustat kök.

Club Costa Sal ligger bara 10 minuter från Arrecife flygplats i ett lugnt område i Matagorda, bara 4 minuters promenad från lokala barer, restauranger, stormarknader och en vit sandstrand med promenadpromenad. Det finns också en busservice bara 50 meter bort med en timmeservice till Puerto de Carmen, Arrecife, Playa Honda och Costa Tequise.

Köpa Club Costa Sal timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Club Costa Sal innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska bli helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club Costa Sal, varför inte försöka hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter att du har hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Säljer och säljer på Club Costa Sal

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har mångårig erfarenhet av att sälja fastigheter i Club Costa Sal. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Club Costa Sal.

Någon som tittar på Sälja timeshare Att använda Club Costa Sal kan vara säkert med vetskapen om att de är i säkra händer med pengar som sätts in på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.