Foto av Camel's Spring Club
Foto av Camel's Spring Club
Foto av Camel's Spring Club
Foto av Camel's Spring Club
Foto av Camel's Spring Club

Adress: Calle de la Rosa, 3, Costa Teguise, Kanarieöarna, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till försäljning och uthyrning på Camel s Spring Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


På Travel & Leisure Group har vi möjligen det största lager av ägarskap som finns tillgängligt på Camels Spring Club till konkurrenskraftiga priser. De flesta säljare är öppna för erbjudanden. Vi har många fler veckor i lager och har tillgång till tusentals veckor från andra företag. För att fråga om den här fastigheten, fyll i kontaktformuläret som finns på denna sida eller ring oss GRATIS på 0800 071 4674.

Camel's Spring Club Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Delvis), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Snacksbar, Simbassäng,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Båtliv (närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (2.0 miles), Livsmedelsaffär (närliggande), Frisör (I närheten), Tvättservice (I närheten), Live underhållning Område (Närliggande), Restaurang (Närliggande), Shoppingområde (Närliggande), Squash (Närliggande), Tennis (Närliggande), Vindsurfing
Flygplats
Arrecife - (9 miles - 14 km)
Checka in ut
(Veckor) torsdag, lördag, söndag

Njut av en upplevelse hemifrån på Camel's Spring Club

När du köper timeshare till fastigheter som Camel's Spring Club, är du garanterad att du kommer bort varje år. Det blir snabbt ditt hem hemifrån och erbjuder ett unikt, fridfullt avbrott från din vardag.

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Camel's Spring Club innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjda med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Camel's Spring Club varför inte prova att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyran kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en till tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Camel's Spring Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Camels Spring Club-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Camels Spring Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Camel's Spring Club kan vara säkert medveten om att de är i säkra händer med pengar som deponerats på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.