Foto av Grand Bahia Principe Tulum
Foto av Grand Bahia Principe Tulum
Foto av Grand Bahia Principe Tulum
Foto av Grand Bahia Principe Tulum
Foto av Grand Bahia Principe Tulum

Adress: Carretera Chetumal, KM 250, Riviera Maya, Quintana Roo 77780, Mexiko
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.bahiaprincipe.com/

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Grand Bahia Principe Tulum


Bahia Principe Grand Tulumi Mexico, är redan öppet under "Origin"-konceptet, på vilket den omfattande renoveringen av hotellet har varit centrerad. Detta nya koncept är inspirerat av naturen, rötterna och ursprunget till mayakulturens magi. Beläget på de berömda stränderna i Tulum, är det förnyade hotellet designat för att ge en unik, distinkt och uppslukande upplevelse.

Omgiven av fantastiska naturlandskap, detta tidsdelning erbjuder pooler bara några steg från stranden, rymliga rum och ett brett utbud av matställen. Utforska en av Mexikos mest kulturellt levande och naturligt vackra regioner tillsammans med dina vänner, familj eller någon speciell.

Fasader inspirerade av mayaarkitektur och rum som erbjuder det ultimata uttrycket av modernitet och funktionalitet. Rum som andas frisk luft genom texturer och material som tar oss tillbaka till civilisationens ursprung.

Lobby: Ett välkomnande utrymme som representerar kulturen, arkitekturen, adeln och Mayavärlden. Pool, soldäck och våtbar: En förtrollande oas där vuxna kan koppla av medan de små utforskar och har kul i vattenlekområdet, Zama. Teater: Inspirerad av färgerna och kostymerna från tidigare mayakrigare. Utrymmet presenteras med stor förväntan på vad som kommer att hända.

Gastronomi lyser på restaurangerna med flera tema och den stora bufférestaurangen. Från Fjärran Östern kryddor från den indiska restaurangen och traditionell mexikansk mat, till sofistikeringen av gourmetrestaurangen och de mest autentiska smakerna på Rodizio, tradition, kultur och tid förenas i unika utrymmen för att prova olika och läckra rätter.

Köper Grand Bahia Principe Tulum timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Grand Bahia Principe Tulum innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjda med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Grand Bahia Principe Tulum, varför inte prova att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyra kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en till tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Grand Bahia Principe Tulum

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Grand Bahia Principe Tulum. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Grand Bahia Principe Tulum.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Grand Bahia Principe Tulum kan vara säkert medveten om att de är i säkra händer med pengar som deponerats på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.