Foto från WimPen El Marques, Teneriffa
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare Uthyres på
WimPen El Marques
tenerife


Att hyra från bara £ 650
per vecka*

Occ. Datum: Vänligen kontakta oss
Occ. Dag: Vänligen kontakta oss
Resort: WimPen El Marques
Land: Teneriffa
Vecka: 19
Säsong: Hög
Storlek: 2 Sovrum

Göra en förfrågan
Calle Las Rosas, Puerto de Santiago, Santiago del Teide, 38436 Kanarieöarna, Spanien

Fråga om denna fastighet


  [honeypot information]


  Jag samtycker till att Travel & Leisure Group samlar in mina uppgifter via detta formulär.

  Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

  Resort Beskrivning

  Attityd av Wimpen El Marques är inte mindre än den förtrollande skönheten i Los Gigantes, Teneriffa. Från egen egen balkong tidsdelning enhet, njut av den underbara utsikten över La Gomera Island. Undrar på de blå och gråa klipporna i Los Gigantes. Titta på den hypnotiserande svängningen av yachter och fiskebåtar vid hamnen som varsamt rockade vid det blå havet. Slutligen kommer undra på en flytande kopparhimmel att komma solnedgång och njut av det tysta som följer med förlängda skuggor och saktar av dagen.

  Under tiden, i din en eller två sovrum, finns det ingen skimping på avkoppling. Möblerade till högsta standard, Rese och fritid timeshare mäklare kan försäkra din tillfredsställelse på denna fridfulla utväg. Varje rum har ett dubbelrum med dubbelsängar, luftkonditionering, vardagsrum med bäddsoffa, satellit-TV och DVD-spelare, Wi-Fi, fullt utrustat kök och duschrum. Uppgraderade rum på Wimpen El Marques lägger till ett dubbelrum med eget duschrum, plus ett tvåbäddsrum.

  Förglädja dig ännu längre under din semester, uppdatera i den uppvärmda poolen med ett säkert badplats för barn och solstolar. En restaurang och poolbar tar hand om dina matbehov. Du vill ha ingenting!


  Resort anläggningar

  Enhetsfaciliteter
  Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter),
  Resort faciliteter
  Biluthyrning, Barnpool, Spelrum, Live underhållning, Lekplats, Restaurang, Snackbar, Simbassäng, Telefon,
  Närliggande faciliteter
  Beach (närliggande), Båtliv (närliggande), Casino (17.0 miles), Motionutrustning (Närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (16.0 miles), Livsmedelsaffär (Fristående), Frisör Medicinsk utrustning (i närheten), Bastu (närliggande), Dykning (Närliggande), Shoppingområde (Närliggande), Squash (I närheten), Tennis (Närliggande), Vattenskidåkning (Närliggande), Vindsurfing (17.0 miles)
  Flygplats
  Reina Sofia - (27 miles - 43 km)

  Checka in ut
  (Veckor) fredag, tisdag  Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
  Ägare bilder (om tillgängligt)  Den här egenskapen har visats 74 gånger

  * Hyrespriset som visas är en engångsbetalning för varje vecka, bråk, total ägande eller antal poäng som anges och täcker den perioden för beläggningsåret - Andra kostnader kan vara tillämpliga.