Foto från Club La Costa Fractional Ownership, Vacation Club
Klicka på bilden för att förstora

Fraktionellt ägande till salu på
Club La Costa Fractional Ownership
Vacation Club


Till salu: £ 9,500 *
Resort: Club La Costa delägande
Land: Vacation Club
Total fraktion: 3 (lika med motsvarande antal veckor)
Fraktionspunkter: 2400
Säsong: Flytande helst
Storlek: Varierar
Typ: Lägenhet
Ytterligare information: Sunningdale Village - Upphör 31.12.3031

Göra en förfrågan
CLC Estates, Athene House, 86 Broadway, Mill Hill, London NW7 3TD

Fråga om denna fastighet


  [honeypot information]


  Jag samtycker till att Travel & Leisure Group samlar in mina uppgifter via detta formulär.

  Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

  Resort Beskrivning

  Fraktionellt ägande är en icke-traditionell typ av tidsdelning äganderätt. Istället för att äga en eller två veckor på din hemort, äger du en bit av själva fastigheten. Varje ägande går till en specifik lägenhet på en särskild resort och tilldelas en andel av ägandet, som du får när du har sålt det. Din fördelning av bråkpoäng ger dig större flexibilitet, vilket innebär mycket mer kontroll över din semester varje år. Du kommer inte längre att vara bunden till samma semester år in, år ut. I slutet av din hyresrätt säljs fastigheten och du får en andel av vinsten! Med Club La Costa, tilldelas du ett antal fraktionerade punkter som du kan använda på ett antal olika orter i sin portfölj.

  Det finns ingen anledning att använda en utbytesföretag tycka om Intervall International, RCI or 7Across eftersom ditt CLC Fractional Ownership tillåter dig att använda en mängd olika orter inom den omfattande CLC -portföljen. Travel & Leisure Group's Bråkigt ägande förhandlare kommer att kunna förklara för dig i detalj hur det fungerar, hur flexibel det är och alla fördelar med detta väletablerade tidsdelningsformat.

  På Travel & Leisure Group har vi möjligen den största inventeringen av Fraktionellt ägande på Club La Costa Fraktionellt ägande till konkurrenskraftiga priser. De flesta säljare är öppna för erbjudanden. Vi har många fler veckor i lager och har tillgång till tusentals veckor från andra företag. För att fråga om den här fastigheten, fyll i kontaktformuläret som finns på denna sida eller ring oss GRATIS på 0800 071 4674.


  Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
  Ägare bilder (om tillgängligt)  Den här egenskapen har visats 368 gånger

  *Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total bråkdel, totalt ägande eller poängmängd som anges och täcker ägandeperioden. Det angivna priset tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppet för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.