Foto från Holiday Club Jardin de Amadores, Gran Canaria
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Holiday Club Jardin de Amadores
Gran Canaria


Till salu: £ 3,500 per vecka *
Resort: Holiday Club Jardin de Amadores
Land: Gran Canaria
Vecka: 46 - 47
Säsong: Röd
Storlek: 1 Sovrum

Göra en förfrågan
Jardin de Amadores, Calle Roque de Los Muchachos, Mogan, 35130, Gran Canaria, Kanarieöarna, Spanien

Fråga om denna fastighet


  [honeypot information]


  Jag samtycker till att Travel & Leisure Group samlar in mina uppgifter via detta formulär.

  Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

  Resort Beskrivning

  Ligger på den vackraste stranden i Gran Canaria, Spanien, Titta på Jardin de Amadores för tidsdelning Med en skillnad. Designad och modellerad efter den berömda hängande trädgården i Babylon - som var för ensam användning av kungligheter - känns du verkligen som en kung eller drottning under semestern vid denna utväg. Ett tropiskt paradis väntar på dig med fantastiska trädgårdar med tystare områden för läsning och lugn kontemplation, vattenfall och bubbelpooler, ett gym med pool och bastu och allt du kan önska för en semester full av stil. Din stora, luftiga lägenhet som nås av en liten bro som lägger till din känsla av integritet-innehåller allt du behöver för din reträtt, inklusive fullt utrustat kök och en djup badkar placerad enbart för din lyx och avkoppling.

  Shopping ligger i närheten av Europa Center, och Amadores Beach ligger praktiskt taget precis utanför dörren. Njut av fantastisk panoramautsikt över soluppgångar och solnedgångar från din rymliga terrass, och se till att prova på platsen La Vista-restaurangen för internationella rätter som passar alla smaker. Rese och fritid Är stolt över att presentera denna fantastiska tidsdelning Resort-överväga Jardin de Amadores för din nästa semester investering.

  Säsong information Vecka nummer (er)
  Red 1-52 hela året


  Resort anläggningar

  Enhetsfaciliteter
  Luftkonditionering (Alla Enheter), Diskmaskin (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare (Alla Enheter)
  Resort faciliteter
  Biluthyrning, Barnpool, Spelrum, Hiss, Simbassäng, Spabad / Bubbelbad,
  Närliggande faciliteter
  Beach (1.0 miles), Båtliv (1.0 miles), Casino (11.0 miles), Motionutrustning (Närliggande), Fiske (1.0 miles), Golf (Närliggande), Livsmedelsbutik (Närliggande), Hälsoklubb I närheten), Medicinsk utrustning (i närheten), Restaurang (i närheten), Bastu (i närheten), Snackbar (i närheten), Spa i närheten, Squash (närliggande), Vattenskidåkning (1.0 miles), Vindsurfing (1.0 miles)
  Flygplats
  Las Palmas - (32 miles - 51 km)

  Checka in ut
  Lördag, måndag, onsdag  Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
  Ägare bilder (om tillgängligt)  Den här egenskapen har visats 314 gånger

  *Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total bråkdel, totalt ägande eller poängmängd som anges och täcker ägandeperioden. Det angivna priset tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppet för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.