Foto av Pestana Options Plus, Vacation Club
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Pestana Options Plus
Vacation Club


Till salu: Erbjudanden *
Klubb: Pestana Options Plus
Typ: Semesterklubb
Poäng: 180001
Säsong: Flytande helst

Göra en förfrågan

Fråga om denna fastighet


  [honeypot information]


  Jag samtycker till att Travel & Leisure Group samlar in mina uppgifter via detta formulär.

  Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

  Resort Beskrivning

  Med tanke på att vara ett pålitligt varumärke som främjar kvalitet och turism med betoning på service, stil och valuta för pengarna, är Pestana Group stolta över att erbjuda Pestana Options Plus, som ger medlemmar tillgång till tretton av sina orter, sex i Madeira Och sju i Portugals Algarve. Beroende på ägarmedlemmen får du också tillgång till ett urval av Pestana Partner resorts i Storbritannien, Österrike, USA, Caribean, Kanarieöarna, Spanien, Tyskland och Frankrike.

  En annan fördel med Pestana Options Plus-medlemskapet har också den extra fördelen med speciella priser på semestern på någon av Pestana's 89-hotell över hela världen genom användning av Pestana Best-kortet som erbjuder en rabatt på 20% jämfört med den bästa online-räntan som finns på www.pestana. com.

  Medlemmar kan använda sitt medlemskap året runt beroende på deras medlemsstatus på Madeira Och Algarve, med undantag av 1st till 31st August och som anges på Options Plus Credits Table. Medlemmens familj eller vänner är dessutom välkomna att använda medlemspunkter, även om de är skyldiga att informera Pestana Vacation Club bokningsavdelning.

  Medlemmar som använder Pestana Options Plus kan göra en vistelse på minst tre nätter på en semesteranläggning i Pestana eller en vecka på en partnerdestination. Gäster som bor på en resort i Pousada kan göra minst två nätters vistelse.

  Rese och fritid Tror att Pestana Options Plus ger en bra investering eftersom det inte bara ger dig tillgång till Pestana fantastiska utbud av semesterorter och partnerorter över en bestämd period, men dagliga avgifter kommer bara att öka med en hastighet som inte överstiger Portugals inflationstakten med dagliga avgifter Betalas vid incheckningen. Det är också värt att notera att det inte finns några utbytesavgifter när medlemmarna incheckas när de bor på Pestana Hotels, Pousada eller Pestana Vacation Club Resorts, även om det krävs en partner på partnerorter.


  Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
  Ägare bilder (om tillgängligt)  Den här egenskapen har visats 168 gånger

  *Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total bråkdel, totalt ägande eller poängmängd som anges och täcker ägandeperioden. Det angivna priset tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppet för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.