Foto av Club Heritage International - Silver, Vacation Club
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Club Heritage International - Silver
Vacation Club


Till salu: Erbjudanden *
Semesterort: Club Heritage International - Silver
Land: Vacation Club
Vecka: 1 Flytande
Säsong: Standard Röd
Storlek: 1 Sovrum

Göra en förfrågan

Fråga om denna fastighet


  [honeypot information]


  Jag samtycker till att Travel & Leisure Group samlar in mina uppgifter via detta formulär.

  Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

  Resort Beskrivning

  Medlemskap med Heritage Resorts Börjar med Club Heritage International Silver, vilket är ingången till deras exklusiva ägarklubb. Om du letar efter tidsdelning Som är fullt flexibel och inriktad på att ge ägaren en rad olika platser både i Europa och i hela världen, är det här en idealisk produkt för att komma in i världen av semesterägande. Med den här medlemsklubben har du tillgång till en exklusiv portfölj av lyxboende världen över, bland annat: Mi Jardin på Costa del Sol, med sin pueblo-atmosfär och lugn sluttning, och den fantastiska och rymliga Sea Breeze och Coronado villor på Marbesa Club.

  Om du föredrar att resa längre bort på resor kan du också uppleva de pittoreska, blommönster drabbade Royal Lighthouse Villas vid Boat Lagoon eller det lugna och tropiska Patong Beach Ville Resort i Phuket, och den unika en- och två- sovrumsvillor - alla med egen privat pool - av View Talay Villas i Chon Buri, Thailand. Med allt detta som erbjuds, Rese och fritid Anser att helgdagar inte blir bättre än tidsdelning med Club Heritage International Silver - såvida du inte uppgraderar till Gold, Platina, eller Diamant status!


  Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
  Ägare bilder (om tillgängligt)  Den här egenskapen har visats 102 gånger

  *Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total bråkdel, totalt ägande eller poängmängd som anges och täcker ägandeperioden. Det angivna priset tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppet för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.